miałam raz tusz z Rimmela...i więcej nie wydam kasy na ten badziew! syf! ch**stwo! bubel! i co tam jeszcze. Straszny był! Jak zmywałam go wieczorem, to wypadały mi rzęsy po nim..w ogóle sklejał mi przynajmniej rzęsy...okropny!!
Cytat:
Natomiast wg mnie bublem jest Maybelline Dream Matte Mouse
a właśnie dla mnie jest dobry. Trzyma się cały dzień. nie spływa. nic! lubię go strasznie
miałam raz tusz z Rimmela...i więcej nie wydam kasy na ten badziew! syf! ch**stwo! bubel! i co tam jeszcze. Straszny był! Jak zmywałam go wieczorem, to wypadały mi rzęsy po nim..w ogóle sklejał mi przynajmniej rzęsy...okropny!!
Cytat:
Natomiast wg mnie bublem jest Maybelline Dream Matte Mouse
a właśnie dla mnie jest dobry. Trzyma się cały dzień. nie spływa. nic! lubię go strasznie
Dla mnie najtanszy tusz z Rimmela jest najlepszy ! Mialam juz roznyc firm i tych nie najtanszych.Tak naprawde ,bardzo duzo zalezy od tego, jakie sie ma rzesy .
Ja zdecydowanie nie polecam kremu pod oczy Nantes. Oczy i skóra pod oczami tak pieką , że nie da się wytrzymać. No i cena z kosmosu (120zł) , całe szczęście , że go dostałam a nie kupiłam, bo była bym naprawdę wkurzona.
Ja zdecydowanie nie polecam kremu pod oczy Nantes. Oczy i skóra pod oczami tak pieką , że nie da się wytrzymać. No i cena z kosmosu (120zł) , całe szczęście , że go dostałam a nie kupiłam, bo była bym naprawdę wkurzona.
Ja uzywam krem pod oczy z Ziaji kozie mleko za 5,40 i dla mnie jet najlepszy !
Nie wierze w drogie kosmetyki ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum