ja najczescie spie w koszulkach na ramiaczkach i w spodenkach,w takim stroju jest mi najwygodniej i nie jest goraco.oczywiscie nie sa to zwykle spodenki i koszulki tylko normalne pizamki
czasami spie w duzym t-shirt-cie mam tez jedna koszule nocna,ale nie lubie jej
w zimie dochodza skarpety welniane i czasami sweter
W zimie mam taką ciepłą pizame w misie(+ podkoszulek + skarpety ), ale ja wywale, bo to prezent od ex. W lecie podkoszulek i spodenki. Mam koszulke atlasową i atlasową pizamke, ale leżą nieużywane.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja spie w bokserkach meskich i koszulce jakiejs - to jak jest cieplo. jak sa chlodniejsze dni to w takiej pidzamie koloru blu w misie jest taka siiiiiiit xDDDD
Zimą śpie w piżamkach, spodnie + bluzka z długim rękawem i jeszcze skarpety stópki bo stopy mi marzną strasznie.
Ostatnio, tzn. w upały to śpię w gatkach i koszulce na ramiączka (podkoszulce)
Mama zawsze chciala żebym spała w nocnych sukniach bo odkąd pamiętam miałam jakąś w szafie ale dla mnie spanie w czymś takim to tragedia i raz tylko spałam w jakiejś
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja śpie najczęściej w koszulach nocnych, wielgaśnych piżamkach a jak jest baaardzo gorąco to w samych majtosach
Tzn. jak gorąco to w samych majtkach bez bluzki??
Ja zawsze w piżamach W zimę takiej zielonej z frotty, a w lato normalne Ew. jak się spiekę w lato to koszulka na cieniutkich ramiączkach i krótkie spodenki
Zima spie w dlugich gatkach i koszulce na dlugi w, natomiast latem albo koszulka nocna albo spodenki i jakas bluzeczka. Musze wlasnie sobie kupic takie krotkie gatki i koszulke na ramiaczkach do spania. A nago tez lubie spac Podobno spanie w majtkach nie jest zdrowe....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum