Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: WS
2006-02-20, 00:05
Joko- Virtual Color - lakier do paznokci
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2005-01-18, 17:03   Joko- Virtual Color - lakier do paznokci

Joko - Virtual Color - lakier do paznokci
Jest oparty na bazie komponentów produkowanych we Francji, dzięki czemu może z powodzeniem konkurować pod względem jakości z wyrobami czołowych firm zachodnich. Zawiera kamforę, która zapobiega wysuszaniu płytki paznokcia. Największe zalety lakieru Virtual Color to: wyjątkowa trwałość (min. 5 dni),piękny połysk, szybkie wysychanie, ochrona i pielęgnacja.
Cena: 7 zł

[ Dodano: 2005-01-18, 18:39 ]
Moja ocena:
kupiłam ten lakier, bo widziałam go u kosmetyczki, która malowała mi nimi paznokcie :) Pomyslałam, ze skoro ona ma , to musi być dobry. No i kupiłam i jestm zadowolona. Duży wybór kolorów. Dosyć szybko zasycha, kolor jest ładny, błyszczący. Mam kolor jasny róż, do farancuskiego i taki manicure wygląda bardzo elegancko i ładnie. Mam także przepiękną czerwień. Kolor boski. Lakier trzyma się długo, raczej się zciera niz odpryskuje. Trzyma się ok 5 dni. Mozna myć, prać a lakier się tylko lekko zetrze. W porównaniu z innymi, droższymi lakierami Joko wypada bardzo bardzo dobrze. Polecam! Cena nie szokuje, a jakością nie odbiegają od tych najlepszych.

Aparatka 

Wysłany: 2005-02-05, 20:36   

Zgadzam się z wami ten lakier jest cudowny . Mam go na paznokciach i go nie czuje . Jest lekki i delikatny. Ten delikatny róż jest zajefajny . Polecam te lakiery :D Naprawdę jestem zadowolona a nich i moja mama też tak uważa bo sama maluje sobie paznokcie tymi lakierami . Nie polecam lakierów z A. bo niszczą paznokcie i odpryskują ! Są straszne

becia35 

Wysłany: 2005-08-08, 22:39   

Czesc takze goraco polecam uzywanie tych lakierow.mam czerwony ,piekny polysk,trwaly. Pozdrawiam.Becia35 :)

kasiula278 

Wysłany: 2005-08-22, 22:37   

Polecam taki bordowo-czerwony numer 25 jedna warstwa nic ciekawego, ale dwie sa boskie :razz: NIe polecam takiego srebrnego (nie pamietam numerku), jak wysycha zostawia na paznokciu taka szorstka powloke. Uwielbiam tez numer 4-uzywam do francuskiego...

luiza10 

Wysłany: 2005-09-22, 19:21   

również polecam cena też ok impr

Scully 

Wysłany: 2005-12-29, 17:37   

Super. Nie odpryskuje z odpowiednio odtłuszczonych paznokci, gama kolorów piękna.

Odpowiedz do tematu