Pomadki ochronne i błyszczyki NIVEA Lip Care nie tylko pielęgnują i chronią skórę ust, ale dodają im też powabnego wyglądu.
Wybór pomadek jest bardzo duży - każda z nas znajdzie wśród nich coś dla siebie. Wszystkie przeznaczone są do każdego rodzaju skóry.
Pomadki NIVEA Lip Care zna aż 94 proc. badanych dziewczat i 73 proc. chłopców, którzy wzięli udział w pierwszych ogólnopolskich badaniach całowania NIVEA Lip Care . Dziewczyny najczęściej używają pomadek Pearl&Shine (21 proc.), Strawberry Kiss (18 proc.), Classi (17 proc.), Velvet Rose (15 proc.) oraz Milk&Honey (10 proc.). Natomiast wśród chłopców dokładnie połowa używa pomadki Classic, ale popularne są też Strawberry Kiss (12,5 proc.) i Milk&Honey (8 proc.).
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Classic
Skutecznie i długotrwale chroni usta przed wysychaniem, wyjątkowo odżywia i zachowuje miękkość ust, zapewnia długotrwałą ochronę. Zawiera olejek jojoba i witaminę E.
Cena: 4,8 g/ok. 6 zł
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Velvet Rose
Zawiera aksamitnym puder, intensywnie pielęgnuje, naturalnie podkreśla piękno ust, nadając im delikatny różowy odcień. Zawiera olejek jojoba, witaminę E i aksamitny puder.
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Pearl&Shine
Zawiera puder z naturalnych minerałów, nadaje ustom delikatny perłowy połysk, pielęgnuje i sprawia, że usta stają się miękkie i zmysłowe. Zawiera olejek jojoba i witaminę E.
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Strawberry
Nadaje ustom pyszny truskawkowy smak i zapach, chroni przed wysuszeniem, sprawia, że usta stają się gładkie i miękkie. Zawiera olejek migdałowy i witaminę E.
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Milk&Honey
Wyjątkowo skutecznie odżywia usta dzięki naturalnym składnikom. Z jej pomocą nawet szorstkie usta stają się miękkie. Chroni przed wysuszeniem. Zawiera ekstrakt z mleka i miodu.
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Mandarin Vanilla
Zawiera koktajl olejków z pomarańczy, śliwki, róży i ananasa, a także olejek migdałowy i witaminę E. Nadaje ustom pożądaną gładkość i miękkość. Niezawodnie chroni przed wysuszeniem.
Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Med Repair
Szybko i skutecznie regeneruje spierzchnięte i popękane usta. Doskonale nawilża i natłuszcza usta narażone na ekstremalne warunki pogodowe. Chroni przed promieniowaniem słonecznym. Zawiera pantenol, wyciąg z rumianku i lukrecji, witaminę E oraz filtry UV (SPF 6).
Cena: 4,8 g/ok. 9 zł
Błyszczyk pielęgnacyjny NIVEA Lip Care Caregloss&Shine
Dzięki zawartości pigmentów rozświetlających nadaje ustom promienny blask. Intensywnie odżywia i pielęgnuje i chroni skórę ust. Zawiera olejek z orzeszków macadamia, witaminę E, wosk z liści kandelila.
Cena: 10 ml/ok. 12 zł
Błyszczyk koloryzujący NIVEA Lip Care Caregloss&Shine
Skutecznie chroni i pielęgnuje oraz sprawia, że usta są gładkie i nie kleją się. Zawiera pigmenty rozświetlające, dzięki którym usta promienieją blaskiem. Nadaje ustom wspaniały, zmysłowy kolor. Zawiera olejek z orzeszków macadamia, witaminę E i wosk z liści kandelila.
Cena: 10 ml/ok. 12 zł
Kiedyś miałam pomadeczkę brzoskwiniową i wiśniową- były Miałam także balsam owocowy do ust w tubce- wyśmienity (a jaki słodki ) Szkoda, że już ich nie ma Błyszczyk pielęgnacyjny NIVEA Lip Care Caregloss&Shine, Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Pearl&Shine- polecam
Natomiast Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Strawberry i Pomadka ochronna NIVEA Lip Care Mandarin Vanilla- uczuliły mnie...
Dla mnie najlepsze jest Med .
Mam teraz Starwberry, bo chroni, nwilża, pięknie pachnie i smakuje i nadaje ustoma ładny, delikatniwew czerwony odcień, który lubię . Na sperzchnięte usta nie pomoże, ale do ochrony na codzień jest O.K. . Mam tez końcówkę błyszczykyu- fajny. Wygrzebaam też końcówkę balsamu Vitamin Power- bardzo fajny ! Świetna była też brzoskwiniowa, ale szkoda, że jej nie ma ...
Ale fajne zdjecie... ja mam ochote na ta Mandarin Vanilla ale kurcze wiem ze mi nie potrzebna, bo mam od groma blyszczykow powiedzcie mi czy ona jest taka zupelnie bezbarwna czy moze lekki kolorek daje? (ze usta sa troche jasniejsze?byloby supcio..).I w ogole to czy mi sie zdaje czy te pomadki byly kiedys drozsze i kosztowaly ok 10zl?
Ja zawsze za te pomadki płaciłam ok. 6-7 zł.
Tylko ta Med była zawsze droższa i te błyszczyki
Mandarin & Vanilla leciutko rozjaśnia usteczka, ale że mnie uczuliła (zapach, bo jestem wrażliwa na zapachy), to oddałam psiapsiółce
Ja mam teraz Mandarin&Vanilia - jest b. smaczna Ale wg mnie lepsza jest Nivea Classic - czyli ta zwyczajna. Jest o wiele bardziej miękka. Wystarczy raz pociągnąć nią usta, żeby był efekt. A przy tej pierwszej nawet, jeśli nałożę kilka warstw, to nie czuję NIC.
hmm no wiec tak, ja miałam truskawkową, ale ona robiła takie czerwone usta, ja i tak mam czerwone raczje a po tej pomadce to miałamaż takie ciemne czerwone
miałam jescze rózane 2, ale na początku ta pierwsza to była zarąbista, usta yły takkie różwoe i ładne i gładkie, miękkie i z takim brokatem była. a ta druga poźniej co miałąm to jakis totalny szajs, nie wime jak mogły sie tak od siebie rożnic
miałam jeszcze milk and honey i ta była dobra, ładnie natłuszcza i pachnie
no i jeszcze mandarin vanilia, ta najbardziej mi sie podobała, też łądnie nabłyszczała i natłuszczała, nawilżała i no w ogóle
Ja miałam zieloną i nie jestem z niej szczególnie zadowolona...
Wprawdzie ślicznie pachniała, ale strasznie wysuszała moje wargi i wogóle nie czułam, że mam ją na ustach. Jak na razie zastanawiam się nad zakupem różowej, albo miodowej pomadki...
Jak byłam jeszcze młoda hehe ... znaczy uczęszczałam do gimnazjum czy liceum.. to miałam wiśniową... i miała zapach... tylko nadawała ustom taki czerwoniasty kolor że aż do młodej dziewczynki to nie pasowało ale nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości.. bo ogólnie produkty z Nivea są bardzo dobre.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum