Mam do was pytanko: kiedy zacząłyści używać różów do policzków? Ja nigdy jeszcze nie wyszłam umalowana rózem na ulice, na razie eksperymentuje w domu. Jakich firm używacie? Jakie macie kolorki? I co u Was decyduje na kolor rózu.
Ja bardzo lubie roze dobieram je do karnacji czyli w brazie lub braz-czerwien ale to zadziej najczesciej stosuje kukli z A. i tym podkreslam policzki ale kolezanka kupila sobie z Constan Caroll i jest zadowolona.
Ja nie uzywam różów, mam jakiś jeden z YR (dostałam) i kilka w palecie, ale jeszcze nigdy nie malowałam się nimi. Puder brązujące też mam i ani razu w użyciu nie był. Pędzle do różu tez posiadam
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Z loreala ma pedzel fajne wlosie ale tez zadna rewelacja nie wiem po co wogole daja te "male szczoteczki" do rozow i tak sa bezuzyteczne! plaskie i tez nie zaszeroki powinny byc pedzle no lub sciete to juz barziej takie profesjonalne!
Ja dostałam kiedyś cały zestaw pędzli. Nawet niezły, gdyby od czasu do czasu włosie nie wychodziło.Ten do różu mam fajny, gęsty, nie za mały, nie za duży, ścięty. Czasem uzywam go do pudru brązującego , ale tylko czasem
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja mam właśnie ten Blush Delicieux L'Oreal i zgadzam się z krytyką szczoteczki - o ile róż jest extra, to szcoteczki nie używam, bo taka płaska i włosie jest dziwne. Wolę używać swojego pędzla. Róż też jest dobry właśnie tradycyjny z Bourjois i jeszcze muszę pochwalić róż w kremi Joko, bo tż się nieźle spisuje.
Przedtem w ogóle nie używałam różu a teraz czasem używam w niektórych sytuacjach ale zbyt duża ilość różu wygląda nieestetycznie poprostu okropnie należy cieniutką warstwą opruszyć policzki żeby wygładały na naturalne a nie jak u buraka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum