no wiem ale chciałam wysłuchac opini jeszcez kogoś innego dla porównania powiedzmy...
[ Dodano: 2006-12-10, 20:07 ]
Kurde, nie wiem co robic. Strasznie kusi mnie ta Ziemia, ale jest dosc droga dlatego zastanawiam się czy nie uzyskam równi dobrego a może nawet lepszego efektu czymś tańszym niż 120 zł. W sumie najbardziej kusi mnie to że ona niby ma jakieś działanie ''zdrowotne'' na cerę i nie zatyka porów... Jeżeli chodzi o puder brązujący to potrzebuję takiego żeby wystarczyło nim opruszczyc delikatnie twarz, ale był ładny efekt.
Wszyscy którzy używają "ziemi" bardzo ją sobie chwalą . Podobno działa nawet jak krem nawilżający , puder i podkład w jednym a przy tym jest naturalna i ładnie wygląda . Aga BJ używa i pewnie Ci przybliży jak będzie Ale wydaje mi się że pudrów brązujących jest tyle że napewno znajdziesz coś taniego i równie dobrego . Ja chwale sobie bronzer Sephory (ja mam rozświetlający ale są też matowe i z drobinkami) kosztuje około 30zł
yska207, ja mogę dac za niego te 120 zł jeżeli on rzeczywiście będzie ! Podobno jeżeli używa się go nawet codziennie to wystarcza na conajmniej rok. Ja zamierzam go używac tylko przez lato więc myślę że kasa i tak mi się 'zwróci'. Słyszałam też że jeżeli używa się go codziennie to wysusza strasznie skórę, a do tego ma pomarańczowy kolor. Do Agi pisałam, raz dostałam od niejodpowiedź, później już nie. Może nie ma czasu..
wiesz co .. w sumie to niemożna się tak do końca kierować tym co mówią bo każdy inaczej reaguje na dany kosmtyk , jego jest bardzo ciężko dostać a najlepiej by było gdybyś go wcześniej wypróbowała .. wtedy byś najlepiej wiedziała:)
yska207, w naszym duuużym w sumie mieście można go dostac tylko w jednym miejscu, na kuźniczej z tego co pamietam. Tam niestety MIŁE panie nie pozwolą go wypróbowac Myślałam że może odstawią jakiś darmowy pokaz a tu nic. Nie znam też nikogo kto miałby ten puder niestety.
[ Dodano: 2006-12-10, 23:13 ]
Nie kupię tej ziemii, odpada Poczytałam w necie o pudrach i wynika z tego że tańszym o duuuużo duuużo można uzyskac równie dobre efekty Zaopatrzę się w jakiś jeden lepszy puder do 50 zł i kupię Vipera Cosmetics - Puder wielofunkcyjny brązujący Cena: 11 PLN. Zastanawiałam się też nad pudrem Bourjois, który wygląda i pachnie jak czekolada, ale odpada. Chyba by mnie zmuliło
[ Dodano: 2006-12-11, 11:01 ]
Dziewczyny używała któraś z was pudru RIMMEL SUNSHIMMER ??? Nic o nim nie ma w necie..
Po zużyciu "diademu" o którym pisałam wcześniej, zakupiłam (już kilka miesięcy temu) puder brązująco-rozświetlający IsaDora terracota powder-nr 44 highlight bronze i muszę powiedzieć, że jest świetny - nie miałam nic lepszego! Polecam z czystym sumieniem
Pati:D, O ile dobrze pamiętam kosztuje 65 zł. Jest z drobinkami, ale nie takimi wielgachnymi jak ma większość pudrów rozświetlająco-brązujących. Są chyba dostępne 4 odcienie. Na stronie isadory możesz je sobie oblookać
Jutro go obczaje Widziałam też ładne pudry brązujące JOKO bez drobinek Ale to było latem i wtedy szukałam z drobinkami, a teraz już nigdzie ich nie widze A były naprawde ładne
może pora odświeżyć temat minęły prawie 2 lata od ostatniego postu, pojawiło się dużo nowych kosmetyków.
Interesuje mnie puder do 20 zł, dostępny w Naturze i bez drobinek (nie ma takich ? )... to tak w skrócie. jestem blada i nie umiem się malować
przeczytałam cały wątek. Co do kosmetyków Joko to nie widuje ich u mnie w Naturze
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Jsli jest szafa Essence to na pewno wszytsko jst tanie . Sprawdzialam wlasnie dzis i z podst kosmetykow Essence nie ma brazera bez drobinek, ale z limitowanki, ktora byla niedawno jest
Szukaj go przy kasie, albo gdzies w przecenach, bo podejrzewam, ze stoiska z ta limitowanka juz nie bedzie calego (u mnie resztki kosmetykow sa przy kasie w koszyczku)
właśnie czytałam o tej limitowanej serii i mi się podoba... tylko że to była seria z lipca. zdaje mi się , że może nie być. a w jakiejś mniejszej drogerii może być ta seria ? (bo mam jedną alternatywę Natury we wsi )
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum