Magda87, ja tez, od wczoraj, bo jdwabiu im zabraklo
Gliss Kur to jedna z lepszych firm produkujaca kosmetyki nieprofesjonalne do wlosow
Hmm ja wogóle kocham Schwarzkopf'a Za Gliss Kur i Palette
A bez ekspresowej od¿ywki jedwabiu to wogóle niewyobra¿am sobie rozczesywania i uk³adania
w³osów
Ja sobie bardzo chwale szampon P³ynny Jedwab i od¿ywke BEZ SP£UKIWANIA, ale nie w sprayu (jest w takiej tubce ladniej) Zabójczo pachn± i NAPRAWDÊ DZIA£AJA!! Kurcze, tylko nigdzie nie mog³am i dalej nie moge znale¼æ tej od¿ywki w psik-psiku kurcze nawet w Anglii jej nie ma =/
Ja musze powiedziec ,ze zauwazylam zmiane w moich wlosach ,staly sie mocniejsze i gladsze po umyciu i wysuszeniu. Nie mam juz takich koltunow po umyciu,oczywiscie dzieki odzywce w plynie Gliss cura...
Zakupi³am od¿ywke w sprayu regeneruj±c± p³ynny jedwab i jestem bardzo zadowolona. My¶lê tak¿e o innych produktach z tej serii, ale mam poniek±d obawê, poniewa¿ u nasady przet³uszczaj± mi siê w³osy, ale z kolei na koñcówkach s± przesuszne i muszê w szczególno¶ci o nie dbaæ. Mia³am jaki¶ czas temu w³a¶nie z Gliss Kura szampon do w³osów suchych noi niestety w³osy by³y po nim bardzo przet³uszczone. Ale chyba zaryzykuje z p³ynnym jedwabiem, mam nadzieje, ¿e nie bêde zaskoczona. Zastanwawiam siê równie¿ nad t± now± seri± 19. My¶licie, ¿e która lepiej nadaje siê do taiego rodzaju w³osów? Która lepiej zregeneruje? Czekam na wasze opinie. ;]
Co do tego która seria jest lepsza to moim zdaniem jest tak:
Szampon i wszystkie od¿ywki ze sp³ukiwaniem Kompletna Regeneracja 19
za to ekspresowa od¿ywka bez sp³ukiwania lepsza zdecydowanie jest P³ynny Jedwab
Co do Twoich w³osów, to mozesz przeciez psikaæ ta od¿ywk± bez sp³ukiwania w³osy
od po³owy a¿ po same koñce
U¿ywa³am szmpon + od¿ywka kompletna regeneracja do tego te¿ odzywka 'psik psik' p³ynny jedwab na zmianê z kompletna regeneracja. Teraz kupi³am Elseve Loreala od¿ywkê i szampon, do tego krem do w³osów fructis. Lubiê Gliss Kura ale jako¶ nie potrafiê u¿ywac d³u¿szy czas jednego szmponu, zreszta s³ysza³am ¿e dobrze jest zmieniac je co jaki¶ czas tak jak pastê do zêbów. Gliss Kur jest , mam nadziejê ¿e Loreal tez siê spisze. Zachêci³a mnie reklama no i obietnice producenta...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum