Widzę że był on kiedyś już poruszny ale rozmowa zeszła na temat glinek. A ja mam potworny problem z wągrami. Wydaje mi sie że wszędzie pisze sie o pryszczach, a przecież wągry są równie denerwujące i tak samo trudne do usunięcia. Może tak mi się wydaje bo nie mam problemu z pryszczami, a za to wągry skolonizowały mojątwarz a szczególnie strefę T. Jeśli ktoś ma pomysły na skuteczną wlkę z nimi to prosze pisać, bo jestem zdesperowana.
ojoj ja tez kiedys miałam problemyz tradzikiem szczegolnie z wagrami...
Stosowałam rozne srodki ale dopiero antybiotyki ktore przepisał mi dermatolog pomogły.
Mowie Ci najlepiej zdlos sie do dermatologa on najlepiej pomoze
no dokladnie sassy ma racje dermatolog nie cuda na patyku typu kosmetyki idz do dermatologa przepisze ci albo cos w kapsulkach albo jakas masc no i do tego bym proponowala zwykle mydelko siarkowe i porzadnie przynajmniej dwa razy myta buzia (namydlic splukac i czynnos powtorzyc)
_________________ Heaven Has Been Away Too Long
paula.koch
Wysłany: 2006-10-16, 20:18
używaj oliwki dla dzieci 2 razy w tygodniu kup ją w aptece kosztuje z 12 złotych a i ci mówię - nie wyciskaj je bo jak wyciśniesz to inny powstaje!!! A wągry i pryszcze mało się róznią@@@ też tak samo je trzeba usuwać!!!
piiiiiiiii powie mi ktos jak wygladaja te wągry bo ja zawsze myślałam że są to takie malutkie czarne kropeczki... a jeśli mam racje to jak je niby wyciskać???
kasiaz, ja chce miec po prostu ten problem raz na zawsze z glowy, a chodzenie do kosmetyczki wg mnie dobrym rozwiazaniem nie jest. Trzeba to w kolko powtarzać, a idą też za tym pewne koszty.
Ja rozumiem, że to jest kosztowne i dlugotrwałe ale poprzez nagrzanie skóry a potem dokładne oczyszczenie naprawde można się tego lepiej pozbyć. Lekarz dermatolog może przepisać jakieś leki czy antybiotyki które przeważnie wysuszają skórę i nie dają rewelacyjnych efektów.
Ja nigdy nie byłam u kosmetyczki ale chyba w końcu się wybiorę, bo koleżanka mi poleciła taki jeden gabinet w sąsedztwie gdzie bardzo niedrogo pani wykonuje liczne zabiegi i bardzo się to opłaca... tylko boję się, że efekt utrzyma się za krótko bo niestety nie stać mnie na to żeby co miesiąc odwiedzać kosmetyczkę.
Jak już mówiłam w innym temacie, ja się do moich wągrów przyzwyczaiłam po prostu akceptacja i pełen luz
Bylam na tym oczyszczaniu twarzy.
To głównie chodzi o to zeby usunąć wszystkie wypryski i pryszcze, kosmetyczka nie skupia sie na wągrach.. A więęc: efektu jako-takiego nie ma, więc nie ma co sie utrzymywac.. zreszta czytalam ze to średni sposób walki z problematyczną cerą.
Ja bym tu zawalczyła od środka - moze jakies lekarstwa, witaminy, a nie wyciskanie =// zreszta bylam na tym wiec wiem co mowie ;Dpp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum