No wlasnie jeszcze mam czas.. na razie przejde sie do sklepu i zobacze co maja.. jest tez mozliwosc ze na wiosne beda jakies nowości i moze poczekam, zeby sobie wtedy cos kupic..
jak byłam w naturze w piątek to Pani mi powiedziała że dzisiaj ma być dostawa jakichś nowych produktów więc może to właśnei te co wkleiła Marta jutro idę więc się dowiem
ja od dłuższego czasu chcę sobie kupić puder prasowany ale taki w wygodnej puderniczce żebym mogła nosić ze sobą no i pomyślałam sobei o o tym
macie o nim jakieś info? bo na wizażu to jest o tym pure mat, ma dobre opinie więc wnioskuję że ten chyba tez jest ok, no ale ja to sie zawsze zastanawiam poł roku zanim coś kupię
jak byłam w naturze w piątek to Pani mi powiedziała że dzisiaj ma być dostawa jakichś nowych produktów więc może to właśnei te co wkleiła Marta jutro idę więc się dowiem
ja od dłuższego czasu chcę sobie kupić puder prasowany ale taki w wygodnej puderniczce żebym mogła nosić ze sobą no i pomyślałam sobei o o tym
macie o nim jakieś info? bo na wizażu to jest o tym pure mat, ma dobre opinie więc wnioskuję że ten chyba tez jest ok, no ale ja to sie zawsze zastanawiam poł roku zanim coś kupię
Jestem posiadaczka tego pudru. Jak dla mnie jest niezly, a do tego nawet nie drogi.
a możesz coś więcej napisać?
śmierdzi/pachnie
kryje/nie kryje
widać go na buzi/nie widać
długo zostaje/szybko złazi
matuje długo/krótko itp cię wymęczę
a możesz coś więcej napisać?
śmierdzi/pachnie
kryje/nie kryje
widać go na buzi/nie widać
długo zostaje/szybko złazi
matuje długo/krótko itp cię wymęczę
1. Zapach ma dosyc przyjemny
2. Z kryciem to juz troszke gorzej, zalezy tez jakich efekty chcesz uzyskac. Nakladajac go na twarz bez podkladu nie spodziewaj sie wspanialego krycia, chyba ze zastosujesz go z kryjacym podkladem, wtedy efekt bedzie lepszy
3. Jezeli nalozymy go cieniutka warstwa to wogole go nie widac.
4. U mnie dosyc szybko sie scieral, nie wytrzymuje na mojej twarzy caly dzien Wszystko zalezy od rodzaju cery, ja mam mieszana i czesto musialam robic poprawki.
5. Podobnie jak napisalam wyzej, u mnie matowil cere na krotko, po ok 3 godzinach zaczynalam sie swiecic.
Mam nadzieje, ze troszke pomoglam
Tyle tych produktów zachwalacie ze chyba rzeczywiscie bede musiala poczekac i kupic wszystko hurtem. Chyba, ze znajde jakiegos wolnego kolege, który mi odda swój kupon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum