hej dziewczyny, ja wiem ze jestem tu nowa i pewnie było juz 1000 odpowiedzi na te pytanie ( za co zostane zaraz zjechana) ale mozecie mi powiedziec czy słyszeliscie o czyms takim jak hologramy na paznokcie?? bo ostatnio spotkałam sie z takim okresleniem i nie potrafie sobie tego wyobrazic
nie, ale to własnie nie jest to, bo mi znajoma mowiła ze to jest jakos tak polaryzujace. zostawmy temat do rana, moze ktos kompetentny sie nareszcie wypowie:D
owszem, może nie jestem kompetentna, ale nie musisz być nieuprzejma tylko dlatego, że za bardzo wzięłaś do siebie coś z innego tematu. sprawdzałam na kilku stronach i hologramy wyglądaly tak. były jeszcze wersje z hologramowymi niteczkami itp.
chyba ktoś tu jest mało kompetentny a skacze do innych..
Racja.
antyteza, jesteś tu nowa i nie znasz Marinki, więc jak możesz coś na takiej podstawie stwierdzać? Wg mnie Marinka pokazała Ci właściwie- to są hologramy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum