Ostatnio dostalam nowy planer akademicki wraz z kuponem rabatowym - 15 % na kosmetyki JOKO... W sumie to nigdy ich nie używalam i pomyslalam ze sobie coś kupię jak jest okazja. Wpisalam w wyszukiwarce JOKO ale pojawia sie duzo tematów i trudno mi znaleźć interesujące informacje... Więc moje drogie jakie kosmetyki tej firmy polecacie a jakich nie? Pomyslalam, ze kupię sobie od razu więcej, bo znizka jednorazowa...
Ja byłam zadowolona z lakieru do paznokci, dobrze się trzymał, ładnie wyglądał, i kupiłam go, bo podpatrzyłam u kosmetyczki(delikatny kolor do francuskiego manicure dobry). Cienie tez mają fajne.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Z "Plannera Akademickiego", rozdaja go za free na uczelniach w calej Polsce tak okolo konca pazdziernika... to taki terminarz na rok akademicki, są w nim tez rozne kupony rabatowe..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum