Oczywiście mnie też się bardzo podoba ten makijaż, tylko mam jedno pytanie. Jaki tusz został uzyty? Bo nie widze info na ten temat a jak juz tak dokladny opis to tusz tez powinnen byc
Fajnie że znowu jesteś Aga BJ, brakowało nam takiej ekspertki jak ty
Ayra jakie masz problemy z cerą? Bo moja też jest bardzo wrażliwa i wymagająca, na dodatek dojrzała ale przy dobrej i odpowiedniej pielegnacji mogę stosowac dobrej jakości kolorówkę.
iwi jaka dziewczyna ja już 30 lat mam
Reichea, Italian Beauty dostaniesz głównie na targach kosmetycznych, mają cienie sypkie i prasowane.
Lovely, używam zwykle róznych tuszów-raz jest to Pierre Arthes, raz Maybelline czy A.
Aga BJ, nie moge uzywac pudrow i podkladow bo mam uczulenie mam cere mieszana ze sklonnosciami do zaskorniakow obecnie nie mam problemow ale jak kiedys pokusilam sie o podklad to pzoniej przez 4 miesiace leczylam sie u dermatologa
podobaja mi sie takie perfekcyjne makijaze z podkladem ze buzka wyglada jak bez zadnej skazy no ale ja niestety n ie moge uzyskac takiego efektu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum