No właśnie na allegro jest tego mnóstwo, ale jakoś nie umiem kupić bransoltki bez przymierzenia jej na rękę. Będę musiał porozglądać się za nimi w sklepach.
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-11-07, 12:10
ETNA, ja znam tylko 2 osoby ktre sprzedaja wlasnie takie, a nie mnóstwo
Nonkaa, rozwalilas mnie tym textem. ale masz racje. jak mialam tipsy to strasznie ciezko mi bylo sie posmarowac kremem. dlatego teraz wole miec paznokcie sredniej dlugosci
heheh no ja tez wole miec średnie bo jak mam Carmex za paznokciami to łeeeee
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-11-08, 10:06
Pyma, z takich mniej masywnych tylko ta byla, zreszta mi pasuje do wielu rzeczy taki kolor. Ale jak juz mowilam, poluje jeszcze na inne Byly rozowe, fioletowe, zielone, niebieskie, srebrne i zlote i to tak przerozne wzory, ze az glowa boli
Jak będę miała wolną chwilkę to napiszę. Ta którą wybrałaś jest fajna, czy jest lekka?
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-11-08, 10:36
srednio ciezka, da sie przezyc, tylko ze ja mam chuda reke i mi sie obija o kosci, ale ja i tak nosze jeszcze silikonowe tępiące razism, wiec ona mi sie na nich opiera i nic mnie nie boli
Pyma, z takich mniej masywnych tylko ta byla, zreszta mi pasuje do wielu rzeczy taki kolor. Ale jak juz mowilam, poluje jeszcze na inne Byly rozowe, fioletowe, zielone, niebieskie, srebrne i zlote i to tak przerozne wzory, ze az glowa boli
Taka fioletowa czy zielona bardziej by mi odpowiadała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum