Też mam małe oczy, ale maluję je na brązowo, nakładam czekoladowy cień do powiek na górnej powiece, następnie brązową miękką kredką robię linie jak eyelinerem a na dolnej powiece po zewnętrznej stronie oka maluję kredką, ale nie "domykam" do końca. Wiem że pewnie sobie pomniejszam oko, ale lepiej się w ten sposób czuję.
Kinna, a czemu szarą? Różową! Ale tak na poważnie to myślę, że szara będzie wyglądać jak źle namalowana czarna, albo rozmazana. A muszę się przyznać, że nie potrafie teraz sobię przypomnieć jak wygląda kolor grafitowy
Wysłany: 2008-08-01, 20:34
Ja mam małe oczy, ale jak pomaluje białą kredką to są jeszcze mniejsze, zamywa sie wszystko. Czarna sie kiedys malowalam namietnie, ale teraz niebieska na doł ew. brązową i są wieksze.
Jeszcze niby malowanie dolnych rzęs powiększa oko- szczerze, to coś w tym jest, bo ja czasem maluję i wydaje się oko większe. Biała kredka dużo daje również.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum