... nosicie w torebce / plecaku ? Bez których nie możecie sie obejść, które zawsze, ale to zawsze musicie mieć przy sobie? Podzielcie się zawartością Waszych kosmetyczek - niezbędniczek
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja mam taka malutka kosmetyczkę, ale w niej zmieści sie tylko lusterko, malutki błyszczyk, 2 tabletki no-spa, oraz Sonol na opryszczke. I tyle Ale to wszystko raczej tak dla asekuracji, lepiej mieć, niż nie Idąc na imprezki też wkładam do torebki puder, błyszczyk czy szminkę, perfumy i inne rzeczy, ale zapominam o tym, co jest oczywiscie normalne. Torebka mi chce ramie urwac, dlatego po powrocie zawsze stwierdzam, że nie będe więcej tyle brała. Do następnego wyjścia...
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Uhuuuu:) moja torebka to jedna wielka swiatynia skarbow he he poczawszy od papierkow po słodyczach gumache oczywiscie do zucia;) po kosmetyki ( zawsze Bebe,błyszczyk,puderw kulkah i pedzel) zawsze ale to zawsze mam lusterko znajomi mowia ze to nalog:-p,telefon,perfumy,klucze,portfel.
A i zawsze wszytskiego szukam w tej torebce......ku zniecierpliwieniu najblizszych:)
Ja mam zawsze w plecaku pomadkę ochronną, ostatnio także jakiś błyszczyk w naturalnym kolorze(przeźroczysty, biały...). A jak nie biorę plecaka, to wpycham tą pomadeczkę ochronną gdzie się da - do kurtki, niezastąpionej "polarki" albo do spodni
Widzę, że juz o zawartości całej torebki mówimy Im wieksza, tym więcej do niej włoże i dłużej szukam Ale zestaw obowiązkowy to:dowód os., portmonetka, chusteczki higieniczne, klucze, kalendarz, długopis, ta malutka kosmetyczka, o której pisałam wyżej , dezodor do ust, kamienie na szczęście no i teraz doszły okulary przeciwsłoneczne. Właśnie zajżałam do jakiejś malutkiej kieszonki i zaobaczyłam w niej.... wazelinę do ust, sztyft aloesowy, pomadke ochronną i szminkę A. Nie długo pół domu wezmę ze sobą...
zazwycaj w torebce mam: dokumenty, portfel, chusteczki higieniczne, discmana, blyszczyk, korektor, i kredke do oczy, i papierosy niestety. choc kredki i korektora nie uzywam, to zawsze je nosze w sytuacjach awaryjnych
Na szczęście nie , a w ogóle to mam malutko rzeczy w piórniku,a do torebki to biorę pomadkę albo błyszczyk, czasem prefumy, husteczki (też nie zawsze ), klucze.
Ja mam zawsze przy sobie małą kosmetyczce, w któej jest puder, tusz, szczoteczka to rzęs, jak się przywałęza to czarna kredka, a po całej torebce wałęsa się conajmniej dwie pomadki lub błyszczyki.
Ja nie noszę żadnego kosmetyku przy sobie , czy w plecaku , czy w torebce , kieszeni ubrania itd. Może z kilka razy na rok jak mnie coś najdzie wezmę ze sobą gdzies wazelinę kosmetyczną badz jakis blyszczyk czy szminkę .
A ja to lubię mieć wszystkie moje kosmetyki w jednym miejscu , a nie ,żeby były w kilku różnych , czy gdzieś po kieszeniach , torbach itd. Dlatego nie noszę ze sobą drobnych kosmetyków.:)
do ust: balsam tisane, bebe różowa perłowa, jakies błyszczyki, szminka i pędzelek, puder w kamieniu, tusz do rzęs, w lato bibułki matujące, olejek do skórek, krem do rąk, sztyft A. przeciw wypryskom, korektor, perfumki, dezodorant w kulce lub sprayu...eh i tak pewnie o czymś zapomniałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum