a ja przestałam się malować do szkoły (jeny jak to "przestałam" dziwnie brzmi w moim wieku ) pełnego makijażu nigdy nie robiłam,ale teraz rano mam czas jedynie na puder matujący,bo nie wiem czy to od stresu czy co się stało mojej skórze w każdym bądź razie przetłuszcza się jak nigdy
Ja teraz tylko używam odżywki do rzęs. Więcej mi się nie chce:P A do niedawna to tusz,błyszczyk, kredka... Także Sheila przybij:)
heh ja mam 14 lat... i tez sie maluje tzn....
uzywam pudru... bo musze;)
potem blyszczyk i oczki tuszem:D
w skzole nie wolno ale to sie wytnie...
ale Tobie bym nie radzila... zreszta jak wolisz
heh ja mam 14 lat... i tez sie maluje tzn....
uzywam pudru... bo musze;)
potem blyszczyk i oczki tuszem:D
w skzole nie wolno ale to sie wytnie...
ale Tobie bym nie radzila... zreszta jak wolisz
ekhm... Juleczek, to chyba powinnaś się stosować do regulaminu, hę? U nas też nie wolno się malować. Ja chodzę to 1 gimnazjum i się nie maluję, a moja siostra chodzi do3 gimnazjum i też się nie maluje. Co z tego, że jest starsza? Jest taki zakaz to chociaż się do niego po części dostosuj.
Ja w tym wieku to lalkami sie bawilam!!a nie makijaz byl mi w glowie!!...
k81_81 teraz to 12-latki w ciążę zachodzą, co Ty chcesz?
No z tym to sie zgodze,teraz nastolatki o zabezpieczaniu to niewiedza chyba nic....a co do makijazu,to ja nigdy swojej corce niepozwole sie malowac w wieku 12 lat...i ja uswiadomie...
_________________ samotna....
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 17:02
uświadomienie to ważna sprawa bo potem całą sprawe się zrzuca na bociana i co a on tylko przynosi
Ja podkładem zaczełam malować sie dopiero tydzień temu z uwagi na moja bezproblemwą cerę...w sumie nawet nie wiem po co teraz to robie... ;P do tej pory używałam troche pudru albo kremów koloryzujących, błyszczyka i podkreślone oczy jak na moich fotkach. Odradzam ci!! Na twoim miejscu zapodałabym błyszczyk tusz do rzęs i korektor, a jeśli masz tłustą cerę- puder matujący.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum