Wysłany: 2005-11-13, 13:18 a co powiecie na malinowy kremik?
Hejka dziewczyny polecam wam kremik do rąk AA Oceanic z serii Ciało wrażliwe. Jest boski, ma tak smakowity zapach malin że mam ochote go zjeść. Poprostu odjazd w czasie pracy do pachnącego ogródka mojej babci. Dla wszystkich co kochają malinki
jejku jak ja tu dawno nie byłam, przepraszam!!!
ale tu duzo zmian zaszło. Ale do rzeczy: właśnie dzisiaj kupiłam chyba juz 5 tubkę tego kremu, ja poprostu nie mogę bez niego żyć, mam jeden w domu, drugi w torebce a trzeci w pracy wiem to chore ale jakoś tak lubię sobie życie umilać...
_________________ Don't worry, be happy...
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-14, 20:47
O jejku jejku kuszą te malinki .... Ale jak jest z nawilżaniem ?? .... I czy zostawia taka tłustawą warstwe ?
to zależy ile razy się smarujesz!! mnie tak na miesiąc starcza spokojnie, bo już mała ilość wystarcza, a jesli chodzi o nawilżanie - jak dla mnie jest ok choć jak np po sprzątaniu mam takie suche ręce to muszę posmarować grubiej by znowu skóra była miękka i nawilżona, tak więc to chyba zależy od stanu ogólnego
_________________ Don't worry, be happy...
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-15, 19:07
Czyli tak na teraz to będzie dla mnie w porządku .... Mam taka nadzieje ..... Bo zimą i wiosną to tylko garnier ten czerwony jest dla mnie ok .... Strasznie mam wtedy podrażnione,zaczerwienione itd. ręce
Ja też uwielbiam ten kremik - ten zapach. Dobrze nawilża i bardzo szybko się wchłania, nie pozosatwiając na skórze tłustej warstewki, więc jest świetny na dzień. Ale wydaje mi się, że jeśli dłonie są bardziej wysuszone (np. po jakimś sprzątniu, myciu w płynach) to nie daje najlepszych rezultatów- tylko na chwilę przynosi ulgę. Podobnie na noc ja wolę jakieś intensywniej działające kremy. W każdym razie jako kremik na dzień jest naprawdę fajniutki.
hmm... moze byc dobry! ja zawsze uzywam kremu do rak z A. o zapachu kokosu i papaji, moze ladnie pachnie, ale jest taki sredni (chodzi mi o nawilzanie)!!! musze sprobowac tego malinowego
zapach należy raczej do długotrwałych więc nie polecałabym go mieszać z jakimiś ciężkimi perfumami bo może się trochę gryźć, - mówię to z własnego doświadczenia ponieważ mam odruch psikania nadgarstków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum