COLOR XXL - nieograniczona moc koloru
Wysoce efektywna formuła Palette COLOR XXL umieszcza skoncentrowane pigmenty koloru
głęboko we wnętrzu włosów.
Poznaj zniewalające odcienie, które dadzą Twoim włosom:
X - tremalną intensywność
X - tremalny połysk
L - uksus trwałości koloru
Farba Palette Color XXL 100% skoncentrowana na potrzeby młodego pokolenia w zakresie
koloryzacji włosów. Wysoce efektywna formuła umieszcza skoncentrowane pigmenty koloru
głeboko we wnetrzu włosa.
Jutro farbuję się odcieniem MROŹNY BLOND 10 Więc zdam wam relacje
[ Dodano: 2006-07-07, 12:53 ] Jeszcze się nie farbowałam, ale będę to robiła na dniach
Mam przeczucie,że będzie dobrze W końcu poleciła mi tą farbę znajoma fryzjerka,
wiec mam nadzieje, że negatywnego zaskoczenia nie będzie
Kolor na opakowaniu naprawde powala na kolana
[ Dodano: 2006-07-17, 15:02 ] Dziewczyny ta farba jest boska
Kolor żywy, lsniący, piękny !! Żadnych żółtośći, piękny czysty blond !!
Naprawde jest !! Chyba znalazłam już swoją farbę #1
[ Dodano: 2006-07-17, 15:05 ] Aha ja farbowałam odcieniem 10 MROŹNY BLOND
Dziewczyny polecam naprawde Tyle lat farbuję włosy i jeszcze żaden odcień
blondu tak mi się nie podobał !!
Na tych zdjęciach, które wkleiłam wyszły trochę ciemniej niż na opakowaniu
Fajnie by było gdyby ktoś mógł zdać relacje za pare tygodni jak mu sie któryś z tych żywszych kolorów trzyma
Jak ktoś sie pofarbuje to niech pisze Moesha możesz sie pochwalić wklejając fotke
_________________ Because heaven sends and heaven takes
ja bym w sumie spróbowała tego blondu, tylko, ze znalazłam bardzo dobrą farbę, najlepszą jak dotąd - L'oreal Excellence Creme, więc się zastanawiam, czy tego nie zepsuję...
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
ja mam kolor Słodko-Gorzka Czekolada, co prawda spodziewałam się że będzie mimo wszystko jaśniejszy na moich włosach, ale i tak jest po prostu ! Świetny kosmetyk!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum