Witam. Poszukuję ładnych, pastelowych odcieni różu wchodzącego tez w beż. Mogą być zarówno matowe jak i błyszczyki. Chodzi mi o delikatne kolorki. Mam jasną karnację i w takich właśnie odcieniach takim jak ja jest chyba najlepiej Jednak niestety nie moge znależć własnie czegos takiego, o co dokładnie mi chodzi. Kiedyś bardzo lubiłam błyszczyk Pierre rene, taki jasniutki bezowy, ale niestety juz nigdzie nie moge go dostac Dodaję fotki, abyście wiedziały, drogie Panie o czym dokładnie mówię Z góry dzięki za pomoc. Pozdro serdeczne :*
miałam kiedyś pomadkę Maybelline Water Shine i ona dawała coś takiego jak 2 ostatnie foty... odcień był chyba Ginger Ice Tea, ale nie wiem, czy te szminki jeszcze są:P
Maagdus
Wysłany: 2006-08-04, 18:23
Dzieki laseczki Własnie o cos w tym stylu mi chodzi... Niestety weszlam na polska strone tej firmy i nie mają go w ofercie ale pochodzę po sklepach i popytam Tymczasem piszcie też inne propozycje gdyż temat z pewnoscia nie zainteresuje tylko mnie, ale i wiele innych dziewczyn
Ja nigdy nie umiem wybrać kolorku... jak była ta promocja Maybelline to wybierałam i wybierałam.. w końcu żadnej nie kupiłam bo nie mogłam się zdecydować... Jak kolor mi się podobał tak normalnie.. to po pomalowaniu nim na ręku okazywało się że jest do bani bo zupełnie inaczej wygląda.. ehhh..
To piszcie, może ja też coś podpatrze i kupię
http://www.maybelline.pl/...l71l244l457.htm 4 od lewej u góry może być ciekawa albo nr 510 Rosy Glow (ostatnia od lewej w tym samym rzedzie.. trzeba przesunąć tą strzałką żeby zobaczyć)
Maagdus
Wysłany: 2006-08-08, 11:01
Paulette, masz racje wygląda ładnie, ale wolałabym już cos sprawdzonego
Aga_B niestety nie mogę znalezc proponowanej przez Ciebie pomadki na stronie maybelline, ani w ogole nigdzie Maruda jestem wiem, bynajmniej dzieki za pomoc
Ja proponuję Miss Sporty. Mam lekko różową 1st kiss z serii sheer shine i jest bardzo ładna i delikatna, tylko bardzo się błyszczy, ale taki jej urok. I chyba poszukam jeszcze czegoś bardziej beżowo-koralowego.
Mi tez najładniej w pastelowym różyku na ustach i mój sprawdzony patent to
Pomadka perłowa Bebe (Pearlglanz) + Water Shine Gloss, Maybelline, odcień Cutie Pie-BOMBA!
kurcze wlasnie on jest jasniutki moze tak tu nie widac ta aktorka wystepuje w tasiemcu rubi i tam zawsze ma na ustach taka jasniutka i o ten kolor mi chodzi widzialas moze???
Ja wam moge powiedzieć jaki błyszczyk daje podobny efekt- Bourjois, efekt 3D ten nowy odcień co wszedł niedawno, Beige elastic... ja go wczoraj kupiłam i jestem zachwycona...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum