tak apropo dluzszych glodowek to odnosza one odwrotne skutki od zamierzonych..spowalniaja metabolizm straszliwie i dlatego ciezko jest schudnac osobom ktore mysla ze raz dziennie cos zjedza i beda szczuple..
glodowka oczyszczajaca jak najbardziej ale to trzeba pic duuuuzo duuuzo wody.ale wszelkie dluzsze glodowki na jednym produkcie sa na dluzsza mete wyniszczajace i bez sensu bo organizm jak juz dostanie cos do jedzenia to wszystko bedzie odkladal.
ja ostatnio praktycznie nic nie jem..pije duzo i herbat i wody ale cos jesc mi sie nie chce i jakos wcale nie chudne bo mi metabolizm siadl dlatego teraz musze co 3 godz cos wszamac zeby go pobudzic bo co to za filozofia zebym jadla 'nic'a nie chudla:P
Wysłany: 2008-08-22, 15:14
Candy Killer napisał/a:
ja ostatnio praktycznie nic nie jem..pije duzo i herbat i wody ale cos jesc mi sie nie chce i jakos wcale nie chudne bo mi metabolizm siadl dlatego teraz musze co 3 godz cos wszamac zeby go pobudzic bo co to za filozofia zebym jadla 'nic'a nie chudla:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum