Dziewczyny proszę Was o propozycje fryzur dla 4-letniej dziewczynki. Moja córka ma bardzo rzadkie włoski , więc musi to być fryzurka w miarę krótka, ale nie "na chłopczycę"
Moja córka wygląda tak:
Niestety to jedyne co udało mi się znaleźć popatrz, tam jest kilka stron i może akurat coś ci się spodoba. Wiele z nich to jednak propozycje ułożenia, a nie cięcia, ale mało jest w necie takich galerii niestety.
Szkoda tylko , że moja córka ma dużo rzadsze włosy od tej dziewczynki na zdjęciu Moja chrześnica ma więcej włosów w grzywce niż moja córka na całej głowie.
Ale niewydaje mi się żeby dziewcznyka na tym zdjęciu miała jakieś bardzo gęste włoski . Zresztą krótkie włoski wyglądają na bardziej gęste . Ona jest zresztą pewnie wymodelowana
No ta dziewczynka nie ma zbyt gęstych włosów , ale moja Maja ma ich jeszcze połowę mniej. Nad uszkami i z grzywki wystają jej takie kłaczki , które dopiero co wyrosły. Na początku myślałam , że ona ma takie łyse nad uszami od słuchawek , ale chyba nie z tego
[ Dodano: 2006-08-14, 10:11 ]
No i opitoliłam moją córę podobnie jak ta dzewczynka na zdjęciu. Sama musiałam to zrobić , bo u fryzjera by się poryczała. Strasznie się wierciła , więc za równo mi to nie wyszło , ale nie jest tak źle. Jak znajdę chwilę to zrobię i wkleję fotkę.
[ Dodano: 2006-08-19, 20:13 ]
Ok, tak wygląda moja córa teraz:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum