przedewszystkim masz zaczac zdrowo sie odzywiac, czyli zadnych fast foodow, nastawic sie na produkty jak najmniej przetworzone, najlepsze sa oczywiscie warzywa i owoce.
Ja słyszałam ( a raczej czytałam ) o głodówka 4 dniowych . Podono sławni kompozytorzy , malarze na takich głodówkach tworzyli najlepsze działa , ale to wiadomości niepotwierdzone niestety
PS. Chciałam przeprowadzić taką głodówke przed konkursem forograficznym i robić zdjęcia z takim "czystym organizmem " ale to chyba doping
eh, ja głodówkę to mogę sobie odpuścić, a to dlatego, ze już dawno odkryłam, że... jestem baaardzo podatna na głód. Od razu mnie skręca, mam boleści brzucha, głowa mi pęka i jest mi słabo. Nawet kiedy nie jem tylko jakieś dziesięć godzin... Eh... ;(
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
są tzn. wczasy z głodówką, głównie nad morzem, chyba do wyboru 7 i 14 dni... ale _Kasieńka_, skoro masz wagę w normie, to wg mnie odpada. 1 dzień na wodzie o głodzie wystarczy.
a ja słyszałam że dobrze oczyszcza "głodówka jabłkowa" tzn je się tylko jabłka. dzięki temu nie jest się tak maxymalnie głodnym a efekty podobno są takie same no i pije się oczywiscie mineralkę.
Ja tak nie potrafię się głodzić. Im bardziej myślę o tym , że nie powinnam jeść tym bardziej mnie ciągnie do lodówki Najlepiej czyms sie zająć lub wyjść z domu i nie myśleć o jedzeniu.
Ja tak nie potrafię się głodzić. Im bardziej myślę o tym , że nie powinnam jeść tym bardziej mnie ciągnie do lodówki Najlepiej czyms sie zająć lub wyjść z domu i nie myśleć o jedzeniu.
Dokładnie, jak się gdzieś idzie.. jest się czymś zajętym to zupełnie coś innego. Bo jak się siedzi w domu i nic nie robi to cały czas się o tym myśli żeby coś zjeść...
a ja słyszałam że dobrze oczyszcza "głodówka jabłkowa"
też tak słyszałam i nawet sama próbowałam, tylko jakieś kwaśne jabłka miałam i mnie brzuch bolał wiec dałam sobie spokój
A to jest święta prawda, jak siedzisz w domu i nie masz żadnego konkretnego zajęcia to tylko byś jadła, jadła i jadła. Przez półtora tygodnia jak byłam nad jeziorkiem i całymi dniami cos robiłam z kumpelkami i wypijałysmy morza mineralki to doszłam do tego czego w domu przy "staraniu się" jedzenia mniej i ćwiczeniach nie osiągnęłam a mianowicie - zrzuciłam bezproblemowo 3 kilo O szczęśliwi wiecznie zajęci
[ Dodano: 2006-08-03, 19:46 ]
p.s. po 2 tygodniach od powrotu do domu i znów jedzeniu 3 porządnych posiłków dziennie i przekąskach między nimi oczywiście wróciłam do poprzedniej wagi
_________________ Because heaven sends and heaven takes
a ja słyszałam że dobrze oczyszcza "głodówka jabłkowa" tzn je się tylko jabłka. dzięki temu nie jest się tak maxymalnie głodnym a efekty podobno są takie same no i pije się oczywiscie mineralkę.
Mama mojej koleżanki stosowała tą glodówke i naprawde sporo schudła ale do dzisiaj nie może patrzeć na jabłka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum