żeby moje paznokcie wyglądały jak akryle robię skromny wzorek i pokrywam ultrafioletowym lakierem i to bardzo ślicznie wygląda mówie wam spróbujcie kupujcie napewno będziecie z siebie zadowolone. Noi oczywiście pasują na dyskę fajnie wyglądają w ultrafiolecie
nibo-nasty&cool
on kosztuje od 3,20 do 4 zł i ma kolor taki przezroczysty najlepiej pytaj się nie o firmę tylko o lakier ultrafioletowy bo fitma to obojętnie a jutro wam prześle zdjęcie tego lakietu jak mi się uda oki bo dzisiaj już niezdąże
sporo firm wyprodukowalo takie ultrafioletowe lakiery. z tego co mi sie kojazy to chyba inglot tez ma taki
[ Dodano: 2006-07-28, 23:13 ]
i recenzja z kafeterii
Cytat:
Inglot - Techno UV - lakier do paznokci
Może zacznę od tego, że lakier ten świeci w ultrafiolecie, co jest jego największym plusem. Gdy nałożymy warstwę lakieru na paznokcie w naturalnym świetle na paznokciu pozostaje lekko fioletowa poświata. Dosyć duży, wydajny, dobrze się rozprowadza. Na moich paznokciach utrzymuje się dosyć długo. Buteleczka przezroczysta, skromna. Nic dodać nic ująć. W mojej drogerii kosztował ok. 13 zł. Dla mnie rewelacja.
Opakowanie: 5
Zapach: brak oceny
Konsystencja: 4
Działanie: 5
nibo-nasty&cool
on kosztuje od 3,20 do 4 zł i ma kolor taki przezroczysty najlepiej pytaj się nie o firmę tylko o lakier ultrafioletowy bo fitma to obojętnie a jutro wam prześle zdjęcie tego lakietu jak mi się uda oki bo dzisiaj już niezdąże
ten jest dostepny w rossmanie ;] i ultrafiolety fajnie wygladaja w sloncu ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum