pofarbowałam sobie ta farbą włosy z Garniera tylko z innej serii, włosy są bardzo fajne ale ciemniejsze niz na opakowaniu, ale na pewno z czasem sie troche zmyją
mada
Wysłany: 2006-04-22, 15:03
a mnie po tym sie sianko na glowce zrobilo, na szczescie to juz dawno bylo, i teraz mam zdrowe dlugie wloski osobiscie odradzam, ja teraz farbuje sobie Matrixem ale to dostepne jest chyba tylko w salonach fryzjerskich.
mada, ja tez jesli teraz farbuje włosy to tylko Matrixem i jestesm zadowolona:) dawniej czasami miałam kilka razy szampony koloryzujace z Garniera i byłam zadowolona
Farbowałam sie kiedyś tym na szatynkę i o ile farba nie zniszczyła mi włosów to bardzo szybko sie zmyła. Nawet nie zdązyłam mieć jakichkolwiek odrostów a juz było po kolorze. Wiec nie poowiem ze jestem zadowolona.
mada, ja tez jesli teraz farbuje włosy to tylko Matrixem i jestesm zadowolona:) dawniej czasami miałam kilka razy szampony koloryzujace z Garniera i byłam zadowolona
A ten Matrix to jest tylko trwały kolor czy są też takie np na 24 mycia
A ten Matrix to jest tylko trwały kolor czy są też takie np na 24 mycia
oj tego to ja ie wiem ja wiem tylko o farbach i szamponach z tej firmy sa naprawde świetne ... ja ich sama nie kupowałam wiec nie wiem ile kosztuja ale uzywa ich moja fryzjerka ...:)
Raz miałam tę farbę garniera i nigdy więcej. Po pierwsze jest jej strasznie mało w opakowaniu (palette było chyba więcej) i ledwo wystarczyła mi na zafarbowanie włosów , po drugie prawie w ogóle nie chwycił mi kolor mimo , że zawsze trzymam farbę na włosach o wiele dłużej niż zaleca producent.
Ja farbowalam nia na "zloty braz" kolor wyszedl bardzo ladny wlosy nie sa zniszczone.Wolno sie spiera.Wyszedl piekny czekoladowy blyszczacy kolor.Kupie ja ponownie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum