No racja...żaden nie jest brzydki ale jak na moje to 4 wygląda troche dziwnie Nie akurat na tamtej fotce ale widziałam pare dziewczyn tak pomalowanych i wyglądały dziwnie
_________________ Because heaven sends and heaven takes
heh, am kosmetyki Revlona, ale kurka czarne kreski eyelinerem nie chca mi wyjsc...
[ Dodano: 2007-01-16, 17:25 ]
niech mi ktos powie jak ladnie zrobic kreski na powiekach kredka lub eyelinerem, plizzz...
Sweet_Nuka
Wysłany: 2007-01-16, 17:44
ja robilam koszmarne. Ale cwiczylam, cwiczylam i czwyczylam i teraz mi nawet fajne kredka wychodza,choc wole cieniem naniesionym na cienki pedzel. Chyba takiego zlotego srodka to nie ma.
ale ja to w ogole robie zaczyanjac od zwenatrz i jadac ku nosowi, a nie od nosa, tak jak sie to powinno robic
bo revlon już ją skasował i stworzył nowe ściągawki. Te stare można było ściągnąć - zrobiłam to i je Wam wstawiłam. Nie płaczcie już tylko oglądajcie to co było na stronie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum