U nas co prawda nie ma tej metody, ale może w najblizszym czasie...
Polega na zdobieniu poprzez stemplowanie paznokci. Oprócz paznokci można malować na telefonach czy innych przedmiotach.
Mając taki zestaw nie trzeba martwić się o swoje zdolności manualne - można tworzyć bardzo precyzyjne wzorki, choć ja osobiście wolę te zrobione własnoręcznie.
Jest bardzo prosty w uzyciu - wszystko w instukcji. Teraz tylko czekać aż dotrze do Polski....
ten bajerek jest juz w polsce.moze nie orginal ale podrobke mozka kupic na allegro juz za 99zł jak znajde link to wam pokaze
fajny bajerek moze sobie tez go kupie
no tak....ale kumpela moja z innego forum zakupila sobie ten bajerek na allego,dokladnie kupila siostrze,ale sama go uzywa i jest zadowolona,wiec az takie zle to nie jest:)
Mnie osobiście taka maszyna nie "pociąga" choć spróbowałabym z czystej ciekawości.
Ten Honay... na allegro jakoś nie przekonuje mnie tym stemplem w tej "machinie".
Ja mialam okazje sprobowac tej maszyny do zdobienia co sie wklada i po paru skeundach jest gotowy wzorek, lub zdjecie, musze przyznac ze wzory sa nie powtarzalne, i nie ktorych wogole nie da sie zrobic z taka precyzja jak ta maszyna...
Ja osobiście jestem za zdobieniem ręcznym.
Nie ma to jak własnoręczne dzieło sztuki.
Czasami wzorki mogą nie wychodzić odrazu ale to kwestia wyćwiczrnia
Zachęcam do tworzenia nowych dzieł!!
Pozdrawiam Iwonka
Jakoś nie jestem przekonana do tej metody i chyba szybko się nie przekonam. Chyba, ze kto by mi sprezentowal to oczywiście bym przyjęla ale sama nigdy bym nie kupila. Poprostu mi się jakoś nie podoba
ola118
Wysłany: 2006-04-11, 08:52
Widziałam te produkty na targach w Warszawie i spróbowałam-bardzo mi się podobało. Na stronie www.konadnail.pl chyba niedługo będzie można zobaczyć coś więcej. Na pewno jest to metoda szybka i dająca ciekawe rezultaty. I podstawowe zestawy kosztowały zdecydowanie mniej niż stówę.
ola118
Wysłany: 2006-04-11, 10:17
Ale to nie te produkty chociaż faktycznie podobne. Wzorki z użyciem KONADu robiło się ręcznie, tzn przy użyciu stempla i gotowych płytek z wzorami. I z tego co pamiętam najprostsze zestawy były po mniej niż 60 zł. Mam nadzieję że ta stronka w końcu ruszy i wszystko będzie jasne.
Ale to nie te produkty chociaż faktycznie podobne. Wzorki z użyciem KONADu robiło się ręcznie, tzn przy użyciu stempla i gotowych płytek z wzorami. I z tego co pamiętam najprostsze zestawy były po mniej niż 60 zł. Mam nadzieję że ta stronka w końcu ruszy i wszystko będzie jasne.
to nie jest oryginalny konad tylko podroba,ale tu tez sie robi semple,wiec to jest prawie to samo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum