CREME PUFF osiągnął popularność przez niezwykłe połączenie dwóch własności: podkładu w kremie i sypkiego pudru. Szybko zyskał uznanie w świecie filmu i telewizji, a także wśród kobiet na całym świecie.
CREME PUFF zaistniał w historii jako jeden z najpopularniejszych kosmetyków wszechczasów. Stał się wzorcem dla wielu podobnych podkładów typu 2 w1, które w późniejszych latach nieomal każda firma kosmetyczna włączała do swojej oferty.
Ten niezwykle popularny podkład "wszystko -w-jednym" przeznaczony jest dla każdego rodzaju skóry, jest dobrze kryjący, pomaga zatuszować drobne niedoskonałości cery i powoduje, że skóra nie świeci się zachowując matowy wygląd przez cały dzień. CREME PUFF zawiera ponadto filtry przeciwsłoneczne, które zabezpieczają skórę przed szkodliwym wpływem promieni słonecznych, co jest szczególnie istotne podczas lata i zimy.
CREME PUFF dostępny jest w granatowym pudełeczku z puszystą gąbką, którą dla zwiększenia siły krycia można zwilżyć przed nakładaniem pudru.
zaw. 21 g.
CENA: ok 30zł
Kolory:
Translucent
Nouveau Beige
Sun Frolic
Medium Beige
Deep Beige
Tempting Touch
Candle Glow
Gay Whisper
Trufly Fair
Twilight Blush
Light N Gay
Moja ocena to 6+
To jest mój bezkonkurencyjny #1 wśród wszystkich kosmetyków.Wystarczy,że raz się nim musnę i mam ładną,matową twarz.Jest bardzo wydajny!! Swój mam już 6miesięcy i jeszcze długo mi posłuży:)
p.s ja używam 42 DEEP BEIGE i jest znakomity ! Jest troszkę ciemniejszy niż na zdjęciu
Słyszałam, że jest bardzo dobry...
Raz jak była promocja w którymś sklepie (nie pamiętam w którym, działo się to w wakacje), to wymiotło wszystkie te pudro-podkłady... Nie dziwię się- kosztowały tylko 19zł...
Jak mi się puder skończy to pewnie zaopatrzę się w ten
Słyszałam, że jest bardzo dobry...
Raz jak była promocja w którymś sklepie (nie pamiętam w którym, działo się to w wakacje), to wymiotło wszystkie te pudro-podkłady...
Tak dokładnie, to się działo w wakacje w Rossmanie :D:D Wtedy też sobie go kupiłam Ostatnio znowu była duża promocja, wiec zakupiłam sobie jeszcze jeden,żeby już mieć na dłuuugo Wg.mnie on jest bossski
Tak dokładnie, to się działo w wakacje w Rossmanie :D:D
tak myślałam, że to może w Rossmanie, ale nie byłam pewna więc nie pisałam
w ogóle jakoś nie mogłam sobie przypomnieć czy w Rossmanie mają kosmetyki Max Factor'a...
A ja mam skleroze ( ) i nie pamięta czy u mnie w Rossmanie jest MaXfactor. Jutro się przejdę i zobacze. Skoro tak go wychwalacie, zaopatrze się w niego. ;]
ja go użyam jak puder brązujący bo kupiłam zaciemny kolorek(41) . Niewiecie jak z jego trwałością bo słyszałam że jak go włoże do torebki to będę wyciągać łyżeczką ??
ja go użyam jak puder brązujący bo kupiłam zaciemny kolorek(41) . Niewiecie jak z jego trwałością bo słyszałam że jak go włoże do torebki to będę wyciągać łyżeczką ??
Co do kolorków to pisałam w poście pierwszym, że są one ciemniejsze niż na zdjęciu !! Ja używam 42 Deep Beige i jest dla mnie w sam raz, idealnie pasuje do odcienia mojej skóry (chodzę na solarium) Ale jeżeli jesteście jaśniutkie, to się nie martwcie, bo odcień 05 Translucent jest BARDZO JAŚNIUTKI, podobnie jak 13 Nouveau Beige. Tak więc każda powinna sobie dopasować odpowiedni odcień
A co do trwałości, to ja mam go od wakacji Noszę go wszędzie !! Do szkoły, do pracy, na imprezy, i wygląda tak samo jak w dzień kupna, pozatym jest BARDZO wydajny
No ja wam poprostu bardzo szczerze go polecam, sama jestem bardzo szczęśliwa, ze go dorwałam To jest mój kosmetyk #1 i używam go codziennie
JA dzisiaj nałożym swój gąbeczką a nie pędzlem i aż się zdziwiłam troszke mi przyciemnił twarz , ale niezrobił smug ani plam . Wyglądał naturalnie i wcale nie ciemno . Coraz bardziej go lubie
[ Dodano: 2006-03-13, 21:49 ]
ja wcześniej miałam Max Factora ale brązujący i faktycznie wyciągałam go pewnego razu łyżeczką .... Przerobił się na w proszku a nie w kamieniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum