Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nasze kochane torebki:)
Autor Wiadomość
SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-14, 17:20   Nasze kochane torebki:)

Tez juz kiedys byl ten temat ale mysle ze zawsze aktualny. Jakiego typu lubicie torebki i co w niech najczesciej nosicie???.Ja na codzien lubie sportowe torebki na wieczor male czarne przewaznie bo do butow musza byc dopasowane.Zawsze mam w torebce ale to zawsze! lusterko, błyszczyk,kalendarz, full papierkow:-p klucze i telefon. A Wy??

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-14, 17:24   

PRzedewszystkim - lusterko, puder, błyszczyk, klucze, szczotka, bez tego nie wychodze z domu :grin:

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-14, 17:29   

:shock: Szybka jestes Rajzerku:)

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-14, 17:31   

popostu nudzi mi się troszkę, więc siedze na necie i pisze odpowiedzi i pytania :D

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-14, 17:45   

He he to dokladnie tak samo jak ja:) dobrze ze jest ta stronka bo włąsnie leca mistrzostwa swiata w piłce noznej a to oznacza ze moj tata przywlaszczyl sobie tv :572:

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-14, 17:46   

Dobrze, że sa FORA :) świat byłby bez nich taki nudny...

Dorota 

Wysłany: 2004-06-14, 18:21   

Ja lubie sportowe torby zakladane przez ramie i male, ostatnio widzialam sliczna torebeczke reeboka biala z czerwonymi kwiatkami, ale mi sie spodobala, moze sobie kupie :roll:

Dorota 

Wysłany: 2004-06-14, 18:23   

Zapomniala dodac, ze nosze w torebkach telefon, blyszczyk lub pomadke, lusterko, ogolnie malo nosze w torebce :D

tysia 

Wysłany: 2004-06-14, 21:40   

ja mam czerwoną sportową torebke, to raczej na codzień. na imprezki to mam taką ładną w kwiatki. no i jeszcze mam jedną skórzaną czarną, ale to nie na lato. w torebce mam zawsze błyszczyk, lusterko, długopis, telefon, chusteczki, ..itd

pingwin 

Wysłany: 2004-06-14, 21:47   

A ja lubie plecaczki co wy na to dziewczyny :?:

tysia 

Wysłany: 2004-06-14, 22:04   

zapomnialam o swoim czerwonym plecaczku!!!tez lubie, ale teraz wole torebki. plecak to mi sie przyda na basen, albo jeziorko.

lazy 

Wysłany: 2004-06-15, 07:24   

u mnie nr 1. to granatowa torebeczka pleciona z wyszytą flagą ameryki na przodzie(na codzień i na imprezki)
nr2. potężna torba housa pozyteczny wynalazek noszony przez ramię
nr.3 plecaczek malutki ale wsam raz dla mnie wsio się mieści i jest cool
nr.4 elegancka mała torebeczka na szczególne okazje
nr.5 walizeczka na wyjazdy też malutka
W środku:szczotka do włosków, pomadka, lusterko(ale nie zawsze)perfumki, antyperspirand portfel, komóreczka i książeczka lub czasopismo

adriana7 

Wysłany: 2004-06-15, 12:09   

Ja zauważyłam,że zmieniam troebki na coraz większe, żeby coraz więcej niepotrze4bnych rzeczy w niej nosić :) Teraz mam taką sportową, biało granatową. A w niej :parasolka :) ->własnie słońce świeci:) , portfel, telefon, dowód osobisty, chusteczki higieniczne, klucze, dezodor do ust,kalendarz, długopisy, sztft aloesowy, następna pomadka ochronna tym razem Neutrogeny,maciupką kosemtyczkę a w niej plastry(to tak na wszelki wypadek..) lusterko, Sonol na opryszczke(przezorny zawsze ubezpieczony)No -Spa, mini błyszczyk Manhattanu, oraz pomadka ochronna bebe. I jeszcze dzisiaj kolczyki, które sobie kupiłam. Torbisko waży sobie trochę :) Ale jeśli gdzies wychodze, to biorę do mniejszej torebki telefon, pieniądze, dowód i tą malutką kosmetczyczke. Zawsze płaczę, że nie mam torebek, ale jak widzę to trochę tego jest torebki, torby sportowe, plecaki mniejsze i większe. Ale i tak mało :)

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-15, 15:23   

adriana7 napisał/a:
Ja zauważyłam,że zmieniam troebki na coraz większe, żeby coraz więcej niepotrze4bnych rzeczy w niej nosić :) Teraz mam taką sportową, biało granatową. A w niej :parasolka :) ->własnie słońce świeci:) , portfel, telefon, dowód osobisty, chusteczki higieniczne, klucze, dezodor do ust,kalendarz, długopisy, sztft aloesowy, następna pomadka ochronna tym razem Neutrogeny,maciupką kosemtyczkę a w niej plastry(to tak na wszelki wypadek..) lusterko, Sonol na opryszczke(przezorny zawsze ubezpieczony)No -Spa, mini błyszczyk Manhattanu, oraz pomadka ochronna bebe. I jeszcze dzisiaj kolczyki, które sobie kupiłam. Torbisko waży sobie trochę :) Ale jeśli gdzies wychodze, to biorę do mniejszej torebki telefon, pieniądze, dowód i tą malutką kosmetczyczke. Zawsze płaczę, że nie mam torebek, ale jak widzę to trochę tego jest torebki, torby sportowe, plecaki mniejsze i większe. Ale i tak mało :)
Wow no to rzeczywiscie duzo:) he he ja kiedys nosilam srbokret:) do domofonu oraz czasem sie przydawal do buta gdzie zamek sie rozpinal;-p a co do plecakow to nie mam zadnego...zawsze torby czasem pozyczam najbardziej lubie wlasnie na plaze plecaki!

Dorota 

Wysłany: 2004-06-15, 18:37   

ja plecak nosze na codzien do szkoly :D na przemian z torba :D

iws 

Wysłany: 2004-06-15, 19:43   

Ja na punkcie torebek mam świra tak samo jak butów. Mogłabym kupowac bez przerwy!!! Toreb, torebeczek mam całą szafę a część (mniej używana) leży w opakowana w piwnicy i czeka na lato. Za małymi torebkami nie przepadam bo nigdy nie moge zmieścić tam wszystkiego co jest mi potrzebne.
Torebka nieważne jak duża by była zawsze jest pełna. Kiedyś dzwonił mi telefon i (wstyd się przyznać) żeby go znależć wśród tych wszystkich drobiazgów, wysypałam wszystko na ulicy - oczywiście wyleciał na samym końcu :oops:

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-16, 11:14   

iws napisał/a:
Ja na punkcie torebek mam świra tak samo jak butów. Mogłabym kupowac bez przerwy!!! Toreb, torebeczek mam całą szafę a część (mniej używana) leży w opakowana w piwnicy i czeka na lato. Za małymi torebkami nie przepadam bo nigdy nie moge zmieścić tam wszystkiego co jest mi potrzebne.
Torebka nieważne jak duża by była zawsze jest pełna. Kiedyś dzwonił mi telefon i (wstyd się przyznać) żeby go znależć wśród tych wszystkich drobiazgów, wysypałam wszystko na ulicy - oczywiście wyleciał na samym końcu :oops:
A to oznacza ze jestes prawdziwa Kobietka;) he he!

iws 

Wysłany: 2004-06-17, 19:18   

:grin:

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-17, 20:27   

no - ładna torebka to jedna z podstaw ładnej kobitki

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-18, 11:13   

He he my to kobietki sie mamy torebki, buty, make up! a faceci??? im to dobrze!

Odpowiedz do tematu