http://img82.imageshack.u...pboard010yb.jpg
Pomóżcie mi wymyślić jakiś makijaż, bo nie mam pojęcia jak się umalować.
Makijaż musi chyba pasowac do sukienki, a moja jest bordowa ( rąbek widac na zdjęciu).
Sorki ale nie mam innego swojego lepszego zdjęcia, ale myślę ,że coś bedzie widoczne
Dziewczyny dawajcie propozycje
jakiego koloru będziesz miała dodatki? Myślę, że ładnie wyglądałabyś w kombinacjach starego złota i brązu. Zauważyłam , że masz opadający zewn. kącik, przy makijażu oka , należałoby zwrócić uwagę na korekcję tegoż kącika.
Może takie coś? łagodny akcent na oczy, ale usta bym dała z delikatnym błyszczykiem (jestem chyba staromodna, ale jakos nie pasują mi takie usta na studniówkę)
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
morelka! dzięki ada!
na studniówkę mam czarne dodatki ( czarne kolczyki i kolia).
Jak mogeę morelka wykonać taki makijaz? I co zrobić z moją opadajaca powieką?
Makijaż nie jest trudny. Na całą ruchomą powiekę nałożyłam cień w kolorze starego złota, w zewętrznym kąciku ciemny brąz. Następnie cień roztarłam. W wewn. kąciku jest złoto zmieszane z brązem.Dolna powieka została podobnie potraktowana. Na koniec tuż przy linii górnych i dolnych rzęs oraz po wew. stronie powieki zrobiłam kreskę czarnym kholem i wytuszwałam rzęsy czarnym tuszem.
W zewn. kąciku nałóż cien i rozprowadzaj go ku górze, a póżniej do wew. strony. Robiąc kreskę też w zewn. kąciku kieruj ją do góry, nie rysuj jej dokładnie tak jak wskazuje naturalna linia rzes; możesz nawet zrobić tak - w wewn. kąciku kreska ma być jak najcieńsza, a zaczynając mniej więcej od 2/3 długości , kreska może byc coraz grubsza.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum