Reichea, i jak tam masło ci się sprawuje?? Ja już mam 5 opakowanie tego kremu i nie zamienie go na nic innego
generalnie jestem zadowolona... stanu skory mi jakos specjalnie nie poprawilo, dalej mam wągry itp, ale skora nie jest tak przesuszona jak przy tych wszystkich kosmetykach do cery tlustej. w sumie pozytywnie je oceniam.
Jest tłusty, ciężko się rozprowadza, ale to bym jeszcze przeżyła.
Wyskoczyło mi po nim 1000 "cudeniek" Po prostu maskara, już dawno nic na Mnie tak źle nie podziałało. Za to Oliwkowy Ziaji jest dla Mnie idealny jak muszę sobie "dotłuścić" cere
narzekacie na rozsmarowywanie, a jest wyraznie napisane, zeby "wklepac"..
Ja mam 2. opakowanie, jest swietny, ale tego, ze "poprawia koloryt skory" w ogole nie zauwazylam
jako że mam mieszaną cerę to tego kremu na codzień nie mogę używać, aczkolwiek fanką serii Masło Kakaowe Ziaji jestem od dawna - generalnie ze względu na zapach. Ostatnio wykombinowałam fajne zastosowanie tego kremu, mianowicie nakładam go na usta nie ma może dobrego smaku jaki mają balsamy do ust ale moje wargi na prawdę go polubiły i już się z nim nie rozstaję, wolę się smarować nim niż kremem Nivea na przykład. Fajna sprawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum