Peeling bosko pachnie, ale generalnie jest średni.
Dla mnie jest idealny Miałam już kilka różnych i żaden mi nie pasował , a ten jest boski Mam już trzeci z tej serii I gdy mi się skończy na pewno kupię następny , tym razem porzeczkowy
Dla mnie jest idealny Miałam już kilka różnych i żaden mi nie pasował , a ten jest boski
Ja szukam czegoś dobrze ścierającego, a on dla mnie jakieś takie za małe drobinki ma
Peelinguję się tym do twarzy St.Ives, bo narazie nic lepszego nie znalazłam.
dla mnie najlepszy jest porzeczkowy, na drugim miejscu truskawka / kiwi, pozniej pomarancza a na koncu grejfrut
jesli chodzi o dzialanie to dziala jak zwykly peenilg, za ta cene na prawde zadawalajaco. a jak chce porzadnie sie wyszorowac to sama przygotosuje sobie peeling kawowy
ja właśnie wczoraj widziałam te peelingi w mojej naturze opatrzone napisem "Nowość" więc myślę że ty też znajdziesz (ehhh szkoda że balsamów nie ma ja tak chciałam pomarańczowy )
te małe peelingi z Joanny to ja już dawno widziałam w Naturze u mnie, więc powinny być a ja dziś kupiłam żel pod prysznic o smaku wiśnia i porzeczka (Czyli ten 3. w poście mamm na 1. stronie )
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum