ten Maybelline to ja tez musze sprawdzic bo przydalby mi sie jakis... ) dobrze wiedziec, ale fajny jest Constance Carrol, natomiast totalna beznadzieja to ten podwojny z rozswitlaczem z Yves Rocher kosztuje 50zł. jakbym wiedziala ze taki jest to nawet 5zł bym za niego nie dała, wyrzucenie pieniedzy w błoto !!!
Ja kupiłam sobie przedwczoraj korektor Ever Fresh MNY i bardzo jestem z niego zadowolona! ma świetną konsystencję i fajne krycie. świetnie maskuje cienie pod oczami będące moją zmorą.
Też mam ever fresh i również jestem zadowolona. Teraz myślę nad kupnem musowego korektora z maybelline. Jest bardzo jasny ładnie kryje. Ale jeszcze mam trochę tego poprzedniego także będę myśleć jak już mi się skończy
jedyna wada tego korektora EverFresh jest taka, że podkreśla zmarszczki (jeśli się ma takowe, a ja mam pod oczami hehe) no ale jak to każdy płynny korektor. Przed wyjściem z domu jakieś 2 razy muszę przetrzeć miejsce, gdzie on się zbiera, ale muszę to robić ostrożnie żeby całego korektora nie zetrzeć bo wtedy widać moje sińce.
Hmm kiedys uzywalam korektorow do tuszowania cieni pod oczami bo mam niestety takowe Ale one zawsze splywaly mimo ze dawalm ich tylko troszke, albo walkowaly sie Juz nie uzywam korektorw. Mam takie kosmetyki ze radza sobie z ewentualnymi przebarwieniami i moimi cieniami pdo oczyma
Mam takie kosmetyki ze radza sobie z ewentualnymi przebarwieniami i moimi cieniami pdo oczyma
Jakie masz na myśli ? Bo moim problemem sa właśnie przebarwienia i cienie pod oczami
2 dni temu kupiłam sobie w Naturze korektor z pędzelkiem, marki bodajże "Essence", za ok 7zł. Nie działał... Rozberałam go na części i igłą wydłubałam maciupką grudke zatykającą wylot. Straciłam przy tym 1/3 kosmetyku Normalnie sie wkurzyć idzie.
_________________ Because heaven sends and heaven takes
kupilam sobie ostatnio korektor Mastertouch Max Factor za bodajze £8 tj jakies 32zl.
ogolnie jest fajny, ale w porownaniu do EverFresh MNY ktory mialam ostatnio to kicha... ten z MF jest o wiele mniej wydajny, jest go malutko w opakowaniu a zeby ladnie rozjasnic okolice pod oczami trzeba go duzo nalozyc (a mam najjasniejszy kolor). Ma niby bajerancki aplikator-gabeczke ale to tyle jesli chodzi o zalety... nie bardzo go polecam bo za mniejsze pieniadze mozna kupic lepszy. jak mi sie skonczy to pewnie wroce do EverFresha za 20zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum