Witam drogie panie Informuje że można zakupić już w Polsce produkty Konad nail orginalne!!!! zapraszam na polską strone tej firmy gdzie mozna dokonać zamuwienia. po szczegółowe informacje zapraszam na PW. Pozdrawian serdecznie
Czy ktoś już może kupił taki zestawik? Widziałam je dopiero co będąc na wczasach na Węgrzech i bardzo mnie kusiły, ale koniec końców nie kupiłam, bo wydawały mi się drogie. Teraz widzę, że w Polsce ceny takie same mniej więcej Tylko czy warto? Czy te wzory są trwałe? I czy sam zestaw nie psuje się szybko? Ktoś coś wie?
Mhmm to na początek kupiłabym ten mały żeby sprawdzić czy dobre to będzie... a jak co to potem te płytki dokupić i już:) tylko teraz jeszcze kwestia gdzie to znalezć?? w drogeriach czy gdzie?
no ja na allegro chce kupic, na wizazu jest watek o tym i tam polski dystrybutor czy jak to sie tam nazywa napisal pod jakim nickiem sa oryginalne... wiec jak chcesz wysle Ci link na PW od kogo ja będę kupować.
, ale fajne. Jak ktoras z was kupi to powiedzcie czy nadprawde tak latwo dziala. Bo ja czuje, ze pewnei jakbym miala sobie sama robic, to rece by mi sie trzesly i juz tak ladnie by nie szlo
tak
byly dluzsze ale musialam skrocic bo jeden mi sie podlamuje, musze szklany pilnik kupic sobie
[ Dodano: 2008-06-12, 21:44 ]
lea88 napisał/a:
Szkoda, ze te wzory dokupywane sa takie drogie..
no szkoda i te lakiery tez sa drogie, bo 20zl buteleczka, musze kupic jakis liner albo poszukac jakichs gestych lakierkow i sprawdzic moze tez dadza taki efekt.. bo te linery tez sa takie geste i duzo pigmentu maja..
lakierami SH tez mi to ladnie wychodzi ale juz nie az tak intensywnie bo one sa rzadkie
tak
byly dluzsze ale musialam skrocic bo jeden mi sie podlamuje, musze szklany pilnik kupic sobie
Bardzo ładne.
Ja swoje próbuję choć trochę zapuścić i już mi się 2 połamały Ratuję się chusteczkami higienicznymi na szczęście.
moje tez byly nieciekawe szczegolnie po pomalowaniu lakierem, ale teraz mam 2 odzywki sh i maluje zawsze pod lakier i wcale sie nie niszcza no i rosna dlugie
tylko zaniedbalam z pilowaniem troche i od boku 2 juz mi sie nadlamuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum