Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: WS
2006-03-17, 23:18
korektory
Autor Wiadomość
kasik_ok 

Wysłany: 2006-04-19, 14:30   

iws napisał/a:
Paulette napisał/a:
Ja mam Maybelline EverFresh .. jak dla mnie super :D opłaca się go kupić bo jest dobry i na długo starcza, a do tego cena jest rozsądna.

Mogę się pod tym podpisać. Super się trzyma, tuszuje i nie spływa.

Muszę i ja go wypróbować, bo mój korektor jest do niczego :cry:

Lotta 

Wysłany: 2006-05-31, 01:03   

ten Maybelline to ja tez musze sprawdzic bo przydalby mi sie jakis... ;) ) dobrze wiedziec, ale fajny jest Constance Carrol, natomiast totalna beznadzieja to ten podwojny z rozswitlaczem z Yves Rocher kosztuje 50zł. jakbym wiedziala ze taki jest to nawet 5zł bym za niego nie dała, wyrzucenie pieniedzy w błoto !!!

Kinna 

Wysłany: 2007-11-23, 11:55   

Dziewczyny czy ktoras z Was uzywa korektora pod Colorstay Buff? Potrzebny mi w miare tani i trzymający sie korektor idealny odcieniem do tego podkładu :)

medysa 

Wysłany: 2007-11-28, 15:55   

Ja używam Inglota, jest naprawde super .

Apsik! 

Wysłany: 2007-11-28, 16:01   

Ja kupiłam sobie przedwczoraj korektor Ever Fresh MNY i bardzo jestem z niego zadowolona! ma świetną konsystencję i fajne krycie. świetnie maskuje cienie pod oczami będące moją zmorą.

martisia 

Wysłany: 2007-12-01, 11:54   

ja też mam go. ten w jasnym kolorze (jest jeszcze średni). i potwierdzam, że jest świetny. płaciłam za niego w rossmanie niecałe 20 zł.

NeynA 

Wysłany: 2007-12-01, 13:13   

Też mam ever fresh i również jestem zadowolona. Teraz myślę nad kupnem musowego korektora z maybelline. Jest bardzo jasny ładnie kryje. Ale jeszcze mam trochę tego poprzedniego także będę myśleć jak już mi się skończy :D

Apsik! 

Wysłany: 2007-12-01, 14:38   

jedyna wada tego korektora EverFresh jest taka, że podkreśla zmarszczki (jeśli się ma takowe, a ja mam pod oczami hehe) no ale jak to każdy płynny korektor. Przed wyjściem z domu jakieś 2 razy muszę przetrzeć miejsce, gdzie on się zbiera, ale muszę to robić ostrożnie żeby całego korektora nie zetrzeć bo wtedy widać moje sińce.

madziarra 

Wysłany: 2007-12-01, 15:08   

Hmm kiedys uzywalam korektorow do tuszowania cieni pod oczami bo mam niestety takowe :( Ale one zawsze splywaly mimo ze dawalm ich tylko troszke, albo walkowaly sie :( Juz nie uzywam korektorw. Mam takie kosmetyki ze radza sobie z ewentualnymi przebarwieniami i moimi cieniami pdo oczyma :)

anetak 

Wysłany: 2008-06-20, 21:08   

lazy napisał/a:
widziałam ostatnio fajny korektor(chyba burżuja albo loreala)taki w długopisiku z pędzelkiem...czy któraś z was go może używała?

Mam korektor z pędzelkiem Bourjois, bardzo dobry kosmetyk, dobrze kryje i delikatnie rozświetla.

Agnes 

Wysłany: 2008-07-12, 13:23   

madziarra napisał/a:
Mam takie kosmetyki ze radza sobie z ewentualnymi przebarwieniami i moimi cieniami pdo oczyma :)

Jakie masz na myśli :) ? Bo moim problemem sa właśnie przebarwienia i cienie pod oczami :(

2 dni temu kupiłam sobie w Naturze korektor z pędzelkiem, marki bodajże "Essence", za ok 7zł. Nie działał... Rozberałam go na części i igłą wydłubałam maciupką grudke zatykającą wylot. Straciłam przy tym 1/3 kosmetyku :/ Normalnie sie wkurzyć idzie.

lea88 

Wysłany: 2008-07-15, 09:27   

teraz sa jakies nowe korektory sensique- w promocji w nowej gazetce. Moze cos takiego pomoze?

Apsik! 

Wysłany: 2008-07-18, 14:39   

kupilam sobie ostatnio korektor Mastertouch Max Factor za bodajze £8 tj jakies 32zl.

ogolnie jest fajny, ale w porownaniu do EverFresh MNY ktory mialam ostatnio to kicha... ten z MF jest o wiele mniej wydajny, jest go malutko w opakowaniu a zeby ladnie rozjasnic okolice pod oczami trzeba go duzo nalozyc (a mam najjasniejszy kolor). Ma niby bajerancki aplikator-gabeczke ale to tyle jesli chodzi o zalety... nie bardzo go polecam bo za mniejsze pieniadze mozna kupic lepszy. jak mi sie skonczy to pewnie wroce do EverFresha za 20zl :)

outsiderka 

Wysłany: 2008-08-05, 14:55   

A używałyście musowych Maybelline? Ciekawe, jak się spisują...

Odpowiedz do tematu