ja nie lubie wchodzic do malych drogerii.. bo od razu jest 'co podac? itd."
wiem, u mnie jest takich parę... poza tym jak jestem w samoobsługowej to sama sobie mogę spacerować do woli, oglądać i wąchać, nie czuję się skrępowana..
ja nie lubie wchodzic do malych drogerii.. bo od razu jest 'co podac? itd."
To fakt, ale takie małe drogerie mają też duży plus za to, ze jeżeli często będziesz wpadać do jedenej tej samej to sprzedawczyni Cię zapamięta i będziesz jej stałą klientką, zawsze podrzuci jakąś próbkę, opowie co nowego przyszło, co inne klientki chwalą a czego nie itd ja mam taką mała drogerie do której często wpadam i jestem z niej bardzo zadowolona Zawsze jak wchodzi jakiś nowy produkt to dostaje próbeczke i dzięki temu nie kupuję w ciemno
Wysłany: 2007-06-07, 16:35
Moesha napisał/a:
To fakt, ale takie małe drogerie mają też duży plus za to, ze jeżeli często będziesz wpadać do jedenej tej samej to sprzedawczyni Cię zapamięta i będziesz jej stałą klientką, zawsze podrzuci jakąś próbkę, opowie co nowego przyszło, co inne klientki chwalą a czego nie itd ja mam taką mała drogerie do której często wpadam i jestem z niej bardzo zadowolona Zawsze jak wchodzi jakiś nowy produkt to dostaje próbeczke i dzięki temu nie kupuję w ciemno
Niby tak, ale ja dziekuje za zakupy kiedy obok mnie stoi 5 sprzedawczyn, patrzy mi sie na rece i za wszelka cene chce pomoc
Niby tak, ale ja dziekuje za zakupy kiedy obok mnie stoi 5 sprzedawczyn, patrzy mi sie na rece i za wszelka cene chce pomoc
W małych drogeraiach razcej zawsze jest tylko jedna sprzedawczyni
Wysłany: 2007-06-08, 21:39
Moesha napisał/a:
cheerli napisał/a:
Moesha napisał/a:
W małych drogeraiach razcej zawsze jest tylko jedna sprzedawczyni
możecie mi polecić jakiś sklep internetowy z w miarę tanimi kosmetykami joko? tak żeby mi się oplacilo kupic parę rzeczy + przesyłka. porównywarki cen tym razem mi jakoś nie pomogły...
możecie mi polecić jakiś sklep internetowy z w miarę tanimi kosmetykami joko? tak żeby mi się oplacilo kupic parę rzeczy + przesyłka. porównywarki cen tym razem mi jakoś nie pomogły...
Znalazłam tylko jeden sklep i to w dodatku nie ma tam tego za wiele Na allegro też wiele nie znalazłam.
Znalazłam tylko jeden sklep i to w dodatku nie ma tam tego za wiele
Ja tu robiłam zakupy z bratową w styczniu i wybór jest w porządku.
W wyszukiwarce 'Marki' oddzielnie się znajduje JOKO i VIRTUAL by Joko (pozmieniali, kiedyś wszystko było razem) JOKO VIRTUAL by Joko
Ja tu robiłam zakupy z bratową w styczniu i wybór jest w porządku.
Właśnie też namiętnie poszukuje JOKO i znalazłam ten sklep... i mam pytanie do mamm: Ile razy tam kupowałaś? Warto? i czy może się tam zarejestrować i kupować osoba nieletnia?
Z góry dzięki za odpowiedz...
Dwa razy. Wczoraj dostałam właśnie drugą paczkę.
Warto. Wszystko kompletne, dobrze zapakowane i szybko (zamówienie składałam we wtorek pod wieczór, w środę paczka została wysłana a w piątek ją otrzymałam).
wijaczka napisał/a:
i czy może się tam zarejestrować i kupować osoba nieletnia?
Tego nie pamiętam, bo konto zakładałam ze swoją bratową na jej dane.
Tam na stronie powinno być wszystko napisane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum