Ale który sposób ?
Na każde takie kuracje potrzeba czasu czy to o włosy czy o paznokcie czy o cos innego będzie chodziło. Tabletki ze skrzypem + dobra odzywka + systematycznośc + czas = piękne włosy
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja juz kilka razy robiłam sobie takie 2-3 tygodniowe serie z tym naparem ze skrzypu i jakoś u mnie nie ma efektu w postaci szybszego wzrostu włosa,może się troche wzmocniły,ale to minimalnie. Włosy trzeba wzmacniać od wewnątrz,żeby lepiej rosły.
to jest jakis do zniszczonych
to pewnie do zniszczonych jest najlepszy...
a z tamtych dwoch to czytalam gdzies ze ten dla brunetek ale nie wiem czemu...
ja chyba zostanę jedyną niezadowoloną z waxu - mam resztkę w pudełku i za ch... nie mogę jej zmęczyć, no nie mogę - jak patrzę na niego, to mi niedobrze... nie będę płacić takiej ceny za porost włosów o_O brzydkie, przy glowie oklapniete, a na dole siano. Ohyda, i smierdzaca pasta do butow.
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum