Wysłany: 2007-06-03, 11:38 Błyszczyk z czerwonym połyskiem pilnie poszukiwany :)
Kochane Moje, już od pewnego czasu szukam fajnego błyszczyka, który oprócz połysku nada
Moim ustom czerwony (krwista czerwień) kolorek
Ale nie taki zdecydowany, ciężki jak szminka, tylko delikatniejszy
Strasznie Mi się taki efekt podoba, ale nigdzie nie mogę czegoś w tym stylu znaleźć
Pomożecie ??
Kurcze, ciężko sprecyzowana ta twoja potrzeba Moesha, krwista czerwień ale nie taka jak od szminki... Może coś takiego? Zwróciłabym uwagę na kolorki 207-210
A w gazecie makijaż firmy Bell z użyciem tego właśnie błyszczyka w nr 209 prezentuje się tak: zobacz
Może Maybelline Water shine gloss - numer 513 Hot red.
Dokładanie tak !! Mój ulubiony
Pozatym :
AA - guma balonowa bardzo delikatny , dzienny efekt
Bourjois efekt 3D już troche bardziej gęsty 79 , mocniej kryjący
L'oreal glam shine crystals 114 niejest czystko czerwony , taki bardziej malinowy ale za to lekki , długo się utrzymuje i ładnie mieni
dobrze sprawdza się też ochronna Nivea truskawka daje lekko czerwony kolor , nadaje się jako baza albo w duecie z przeźroczytym błyszczykim P
Jak ktoś by chciał się bliżej zapoznać z kolorami to wkeje zdjęcia
Dorwałam ten błyszczyk w Urodzie i jestem z niego zadowolona Strasznie podoba mi się kolorek- ślicznie lśni na ustach, ale bardzo naturalnie wygląda. Co do efektu powiększenia ust to raczej nie zauważyłam, ale i tak mi się podoba.
02- zbliżony do koloru moich ust tylko bardziej intensywny, ciężko opisac jaki to kolor, może troche podchodzi pod koralowy, w każdym razie jestem bardzo zadowolona, bo długo takiego szukałam
tu wpada w roz ale on jest bardziej malinowy,jezeli nie macie wymagan co do firmy to polecam z czystym sumieniem bazarkowy blyszczyk
http://www.knc.com.pl/for...art=3560#151289
KiciaWampirzyca, masz fotkę z pomalowanymi ustami tym błyszczykiem?
Jutro rano cyknę i wkleję, bo zaraz idę spać
[ Dodano: 2007-08-12, 23:33 ]
Dopiero dziś udało mi się zrobić zdjęcia...
Bardzo mi się podoba ten kolorek , zapach, konsystencja. To jeden z moich ulubionych błyszczyków - a ja jestem maniaczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum