ooo wlasnie ja nadal mam lakier - czarny i tak pierwsza warstwa to wogole przwie nie widac koloru, druga no k9olor widac ale są smugi i wogóle już nei chce wyschnąć, no a trzecia to tym bardziej nie wysycha moze perlowe są dobre ale takiego matowego to juz z joko nie kupie...
Dzisiaj w necie zobaczyłam te cienie i strasznie mi sie spodobały. Jak zobacze je gdzieś w sklepie to na pewno sobie sprawię.
Obrazek Obrazek
Kosztują ok. 10zł.
One już są od jakiegoś czasu, bodajże od wakacji (w końcu SunDay ), więc nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem ich w sklepie. Mnie tam się one średnio podobają - fakt wyglądają ładnie na zdjęciu, ale na żywo już trochę tandetnie. No i brokat mają, a ja po serii Winter Glamour zraziłam się do brokatu, bo nie lubię wyglądać jak bombka choinkowa.
komentarz jakiejś "posiadaczki" tych cieni ze strony joko
Cytat:
te bez brokatu dookola sa fajne ale te w srodku z brokatem- szalu mozna dostac, brokat spada potem na cala twarz, choc kolorystyka i zywotnosc cieni bez zarzutu
Byłam dziś w miejscu gdzie można zrealizować ten kupon (jedyne takie miejsce w Łodzi wyszczególnili, że musiałam pół miasta przejechać).
Chciałam kupić ten puder sypki w pędzlu (kosztuje tak gdzieś 35-40zł), ale go nie mieli a dostawę będą mieć dopiero za 2 tyg.
A poza tym wybór tych kosmetyków Joko w tym sklepie był nie wielki, praktycznie żaden
jedyne miejsce gdzie wiem że na pewno są kosmetyki joko w większej ilości to natura. poszłam oblookać te cudeńka a tam pusto - prawie nic niwe było ogólnie, a o tej serii można było pomarzyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum