Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Szampon i p³yn do k±pieli Bobini
Autor Wiadomo¶æ
Cleo80 

Do³±czy³a: 02 Sie 2006
Sk±d: Katowice
Wys³any: 2007-05-28, 17:49   Szampon i p³yn do k±pieli Bobini

Ostatnio podkrad³am mojej córce szampon do w³osów i nie mog³am siê powstrzymaæ od opisania go tutaj. Chodzi o szampon i p³yn do k±pieli Bobini. Jak na razie u¿ywam go tylko jako szamponu. Wystêpuje on w piêciu wariantach zapachowych: Malina, Mandarynka, Truskawka, Oran¿ada, Jagoda. Ja mam mandarynkê i uwa¿am , ¿e jest po prostu cudna. Zapach jest taki orze¼wiaj±cy, idealny na lato. Szampon mie¶ci siê w dosyæ du¿ej 400ml butelce, dobrze siê pieni. Jedyne do czego mogê siê przyczepiæ to dosyæ rzadka konsystencja , przy której trzeba uwa¿aæ , ¿eby szampon siê nie wyla³ z butelki. Mimo to mam zamiar wypróbowaæ jeszcze inne zapachy. My¶lê, ¿e stanie siê on szamponem rodzinnym.

Cena ok. 6z³.

Kinna 

Do³±czy³a: 29 Pa¼ 2006
Sk±d: Konin
Wys³any: 2007-05-28, 18:00   

Cleo ja jak by³am mniejsza uzywa³am malinowego :D i pamietam ze by³a tez cola :D ale teraz w sumie to bym chcia³a oranzade :D

Apsik! 

Do³±czy³a: 16 Mar 2004
Sk±d: Jas³o
Wys³any: 2007-05-28, 18:03   

Kosmetyki dla dzieci to w ogóle odjazd :D te kolory i zapachy ;) Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek. Zrezygnowa³am z niego tylko dlatego, ¿e musia³am siê skupiæ na walce z ³upie¿em.

Kosmetyki dla dzieci s± te¿ dobre dla alergików, np. w³a¶nie szampony czy wszelkie ¿ele.

Cleo80 

Wys³any: 2007-05-28, 18:07   

Apsik! napisa³/a:
Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek.

Mia³am te¿ kiedy¶ Bambi brzoskwiniowy, ale ten niestety uczuli³ moj± córkê. Musia³am ca³± butelkê sama zu¿yæ. Z wszystkich szamponów dla dzieci jakie do tej pory u¿ywa³am ten Bobini jest zdecydowanie najlepszy. Nawet Johnson's Baby nie jest taki fajny.

marinka 

Do³±czy³a: 14 Kwi 2006
Sk±d: Lublin
Wys³any: 2007-05-30, 12:46   

ale bajer:D u¿ywa³am w dzieciñstwie bobini, oprócz tego ukochany garnier ultra doux dla dzieci, który wycofali:(

Lovely86 

Do³±czy³a: 11 Kwi 2006
Sk±d: Piotrków
Wys³any: 2007-05-30, 17:32   

A¿ nabra³am ochoty na taki szampon :D
Uwielbiam pachn±ce owocami dodatki do k±pieli, mo¿e siê skuszê :D

Cleo80 

Wys³any: 2008-12-20, 09:25   

Kinna napisa³/a:
teraz w sumie to bym chcia³a oranzade :D

Ten oran¿adowy jest genialny. Chyba tylko ten bêdê teraz kupowa³a. Pachnie ¶licznie s³odk± limonk± . Mniam.

lea88 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-12-20, 12:40   

Moim zdaniem szampon jest sredni. Ma SLES i mnie po nim swedzi glowa. Bebi lepszy. Z tym, ze te faktycznie slicznie pachna.

Cleo80 

Wys³any: 2008-12-20, 12:55   

lea88 napisa³/a:
Moim zdaniem szampon jest sredni. Ma SLES i mnie po nim swedzi glowa. Bebi lepszy. Z tym, ze te faktycznie slicznie pachna.

Ja tam nie zwracam uwagi na sk³ady, bo i tak sie na tym nie znam. Jak mnie i moim dzieciom nic sie po nim nie dzieje to musi byc ok ;) Do tego jesli ma pozytywna opiniê IMID to ufam, ¿e jest bezpieczny.

marinka 

Wys³any: 2008-12-21, 00:20   

pachnie ¶licznie, na wakacje by³ jak znalaz³, ale teraz za bardzo wysusza i w³osy i skórê (kaloryfery).

outsiderka 

Do³±czy³a: 31 Lip 2006
Sk±d: Po³czyn-Zdr.
Wys³any: 2008-12-22, 11:24   

Jak by³am ma³a to u¿ywa³am- teraz bym za nic nie kupi³a :lol: Teraz rzadzizny na g³owie nie mam(jak dawniej), a po takich szamponach koszmarnie rozczesuje siê w³osy.

Cleo80 

Wys³any: 2008-12-22, 11:56   

outsiderka napisa³/a:
a po takich szamponach koszmarnie rozczesuje siê w³osy.

Ja (gdy ma d³u¿sze w³osy) nawet po szamponach 2w1 muszê i tak od¿ywkê nak³adaæ bo nie mogê ich rozczesaæ.

lea88 

Do³±czy³a: 25 Sie 2006
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2008-12-22, 14:42   

Cleo80 napisa³/a:
Ja tam nie zwracam uwagi na sk³ady, bo i tak sie na tym nie znam. Jak mnie i moim dzieciom nic sie po nim nie dzieje to musi byc ok ;) Do tego jesli ma pozytywna opiniê IMID to ufam, ¿e jest bezpieczny.

Ja zwracam, bo musze. Przesusza mi sie skora glowy i potem schodzi mi platami z okolic czola i wygladam jak jakis syfiarz, albo zalupiezony potwor :/ .

Cleo80 

Wys³any: 2008-12-23, 07:48   

lea88 napisa³/a:
Ja zwracam, bo musze. Przesusza mi sie skora glowy i potem schodzi mi platami z okolic czola i wygladam jak jakis syfiarz, albo zalupiezony potwor :/ .

No to faktycznie nieciekawie. Ja tam na szczê¶cie takich problemów nie mam :)

marinka 

Wys³any: 2008-12-25, 21:40   

mojej kole¿ance schodzi³a skóra po bobini w³a¶nie... ale to chyba uczulenie, skoro dzieci u¿ywaj± i jest ok.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: