Wys³any: 2007-05-28, 17:49 Szampon i p³yn do k±pieli Bobini
Ostatnio podkrad³am mojej córce szampon do w³osów i nie mog³am siê powstrzymaæ od opisania go tutaj. Chodzi o szampon i p³yn do k±pieli Bobini. Jak na razie u¿ywam go tylko jako szamponu. Wystêpuje on w piêciu wariantach zapachowych: Malina, Mandarynka, Truskawka, Oran¿ada, Jagoda. Ja mam mandarynkê i uwa¿am , ¿e jest po prostu cudna. Zapach jest taki orze¼wiaj±cy, idealny na lato. Szampon mie¶ci siê w dosyæ du¿ej 400ml butelce, dobrze siê pieni. Jedyne do czego mogê siê przyczepiæ to dosyæ rzadka konsystencja , przy której trzeba uwa¿aæ , ¿eby szampon siê nie wyla³ z butelki. Mimo to mam zamiar wypróbowaæ jeszcze inne zapachy. My¶lê, ¿e stanie siê on szamponem rodzinnym.
Kosmetyki dla dzieci to w ogóle odjazd te kolory i zapachy Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek. Zrezygnowa³am z niego tylko dlatego, ¿e musia³am siê skupiæ na walce z ³upie¿em.
Kosmetyki dla dzieci s± te¿ dobre dla alergików, np. w³a¶nie szampony czy wszelkie ¿ele.
Ja kiedy¶ te¿ ju¿ tu reklamowa³am zwyczajny szampon Bambi dla dzieci, taki tradycyjny, jest wed³ug mnie lepszy ni¿ niejeden drogi szampon z drogeryjnych pó³ek.
Mia³am te¿ kiedy¶ Bambi brzoskwiniowy, ale ten niestety uczuli³ moj± córkê. Musia³am ca³± butelkê sama zu¿yæ. Z wszystkich szamponów dla dzieci jakie do tej pory u¿ywa³am ten Bobini jest zdecydowanie najlepszy. Nawet Johnson's Baby nie jest taki fajny.
Moim zdaniem szampon jest sredni. Ma SLES i mnie po nim swedzi glowa. Bebi lepszy. Z tym, ze te faktycznie slicznie pachna.
Ja tam nie zwracam uwagi na sk³ady, bo i tak sie na tym nie znam. Jak mnie i moim dzieciom nic sie po nim nie dzieje to musi byc ok Do tego jesli ma pozytywna opiniê IMID to ufam, ¿e jest bezpieczny.
Jak by³am ma³a to u¿ywa³am- teraz bym za nic nie kupi³a Teraz rzadzizny na g³owie nie mam(jak dawniej), a po takich szamponach koszmarnie rozczesuje siê w³osy.
Ja tam nie zwracam uwagi na sk³ady, bo i tak sie na tym nie znam. Jak mnie i moim dzieciom nic sie po nim nie dzieje to musi byc ok Do tego jesli ma pozytywna opiniê IMID to ufam, ¿e jest bezpieczny.
Ja zwracam, bo musze. Przesusza mi sie skora glowy i potem schodzi mi platami z okolic czola i wygladam jak jakis syfiarz, albo zalupiezony potwor .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum