Nie wiem gdzie to machnąć- myślę, że tu będzie odpowiednie miejsce
Czy widziała któraś z Was & może wąchała takie coś & czy orientuje się w pojemności i cenie
Zapachy Chupa Chups były chyba w starej gazetce Rossmanna ważnej od 19. maja, ich cena to 26,90. Wyczytałam gdzieś , że mają pojemność 75ml.
Jeśli chodzi o perfumy Bi-es , to ostatnio czytałam trochę recenzji na ich temat, że są trwałe , tanie i ładne. No i , że są odpowiednikami znanych perfum. Podobno są w Tesco. Jak tam będę to się muszę rozejrzeć za nimi i powąchać
[ Dodano: 2007-06-04, 12:21 ]
Poszperałam trochę i znalazłam informacje jakich perfum odpowiednikami są te z Bi-es, i tak:
313 FOR WOMAN - CAROLINA HERRERA-212 WOMAN
BI-ES FOR WOMAN - LACOSTE- POUR FEMME
COLLINE - DOLCE&GABBANA SICILY
EMOTION BLUE - COTY - WYKRZYKNIK
EMOTION GREEN - COTY - WYKRZYKNIK
EMOTION WHITE - COTY - WYKRZYKNIK
EXTAGIC - NAOMI CAMBELL-EXULT
FLEUR - KENZO-FLOWER BY KENZO
KISS OF LOVE RED - LACOSTE- TOUCH OF PINK
LIGHT LEAF - ELIZABETH ARDEN-GREEN TEA
LOVE - CHANEL-CHANCE
MARIAGE - LANCOME- MIRACLE WOMAN
MOI GOLD - CACHAREL - NOA
MOI PINK - CACHAREL - NOA FLEUR
NAZELIE COLORFULL - NAOMI CAMPBELL- SUNSET
NAZELIE GOLD - NAOMI CAMBELL-NAOMI
NOIR ET ROUGE - HUGO BOSS- INTENSE
PRETTY WOMAN - COTY - PRETT A PORTER
SANKAI FOR WOMAN - KENZO - L'EAU PAR KENZO
SANKAI GOLD FOR WOMAN - KENZO-D'ETE
SIMPLY RED - HUGO BOSS- DEEP RED
Gabegie Violet - Gabriela Sabatini
Kiss of Love Orange - Lacoste (pomarańczowa)
Love Forever - donna karah - delicious
Moi Violet - Noa Perle
Nohemi - Naomi
Romance - Laura - Laura Biogiotti
Sweet Girl - Naomi Campbell - Cat deluxe
True Purity - Pure Poison Dior
Znalazłam kolejne zapachy Bi-es, które mnie zaciekawiły
1. Flower
Promienny i zmysłowy zapach dla nowoczesnej kobiety. Świeżość żółtej mandarynki połączono z ciepłymi, kwiatowymi nutami gardenii i orchidei. Aromat migdału dodaje zapachowi słodyczy, a piżmo i sandałowiec kompletują zmysłową całość.
2. Love Forever Green
Seksowny, namiętny i uwodzicielski zapach dla kobiet. Kompozycja stworzona na bazie aromatów amerykańskiego jabłka, ogórka, magnolii, grapefruita, tuberozy, drzewa sandałowego oraz ambry. Nowoczesny, świeży aromat.
3. Love Forever Red
Seksowny, orzeźwiający a jednocześnie pobudzający zmysły owocowo-kwiatowy zapach dla kobiet. Kompozycja stworzona na bazie aromatów jabłka, ogórka, magnolii, róży, grapefruita, tuberozy, sandałowca oraz ambry. Kuszący i orzeźwiający.
Miałam przyjemność wąchać zielony oraz czerwony i bardziej podoba mi się zielony, choć z opisu niewiele się różnią
Może za jakiś czas zaopatrzę się właśnie w ten zielony
Mam go i jestem bardzo zadowolona. Pachnie prawie tak samo jak DKNY Be delicus (czy jakoś tak). Utrzymuje się dość długo bo około 3h. Jak na perfymy za 20zł to dość sporo
Jestem ciekawa dlaczego serii zapachów For Fun nie ma na stronie Bi-es
Chciałam się coś więcej o nich dowiedzieć i lipton
Czy dobrze mi się zdaje, że można je znaleźć w Rossmannie..?
Wiem, że są dostępne w S-P, ale to za daleko dla mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum