Z tego co mi wiadomo i co widziałam , to niektóre dziewczyny , bo chyba tu o nich raczej mówimy robią sobie nieraz "tam" jakieś paseczki różnych długości i szerokości, trójkąciki, "V", niektóre golą sobie tylko wargi tam na dole , a wzgórek łonowy zostawiają w spokoju, a inne na odwrót , łono golą a "dół" zostawiają. Różne są warianty.
Ja osobiście nie lubię takich rzeczy , i w tej kwestii uznaję zasadę "wszystko , albo nic", więc albo depiluję wszystko , albo zostawiam w spokoju. No jeszcze zrozumiem , jak ktoś by miał potrzebę , gdyby mu spod majtek trochę włosków wystawało wygolić dla estetyki, to jestem za. Ale jakieś paseczki, itp. to nie dla mnie Nie podoba mi się to.
Nie wiedziałam, że ten temat był. Cóż jestem tu nowa, jeszcze nie czytałam wszytskich postów.
Nic się nie stało, jeszcze nadrobisz zaległości tematowe Ja to może przeniose, i połącze, z tym, co juz był, i wszystkie info będą pod jednym trematem.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum