Wysłany: 2006-05-31, 17:34 Farouk Systems - CHI Silk Infusion
Farouk Systems - CHI Silk Infusion
♥jedwabny kompleks odbudowujący włosy
♥bogata odżywka bez spłukiwania
♥wzmacnia włosy i nadaje im niewiarygodną miękkość
♥wzbogacony o duże molekuły protein jedwabnych i proteiny sojowe
♥ułatwia układanie włosów
♥nie obciąża włosów i nadaje im wspaniały blask
Cena :
15 ml - 6 zł,
50 ml - 55 zł
100 ml - 90 zł
300 ml - 160 zł
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Jeden z wielkiej trójcy Faroukowej, ukochany i chyba najlepszy pod względem działania. Niesamowite, jak jedna malutka kropelka może poprawić stan włosów! Idealnie się rozczesują, są "śliskie", błyszczące i wyglądają bardzo zdrowo. Świetny do prostownicy, bo w sumie do tego został stworzony Prostownica po takich włosach z CHI sama się przesuwa. Włosy są milutkie w dotyku, jedwabiste. Jedynie co, to zapach mi się nie podoba Ale za takie działanie, zapach wybaczam
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
mada
Wysłany: 2006-06-19, 16:20
dzis go zamowilam, pewnie niedlugo do mnie dotrze, mam nadzieje ze bede zadowolona tak jak Ty, adriana7,
a ja dzis zastosowalam pierwsyz raz na moje wloski wclae rewelacyjnienie podzialal ( czy wy mialyscie takie dobe efekty ju zpo pierwszym zastosowaniu???Mialam nadziej ze cos w koncu popraw kondycje moich wlosko,jestem troche zawiedziona (
mada
Wysłany: 2006-07-06, 20:54
w koncu po prawie trzech tygopdniach otrzymalam przesylke ktora miala dojsc nastepnego dnia! myslalam ze moge sie juz pozegnac z moja odzywka jutro zastosuje i zobaczymy jak na moje wloski podziala mam nadzieje ze bede zadowolona tak jak wiekszosc z was
U mnie za pierwszym razem juz coś było widac(tzn włosy były miększe, łatwo sie rozczeswywały), ale efekty najlepsze są oczywiście po systematycznym używaniu.
Teraz jestem jeszcze bardziej zadowolona Włosy wyglądają wspaniale... Chyba się już nie rozstanę z CHI... Jeszcze żadna odżywka bez spłukiwania nie dawała mi takiego efektu.. jest świetny Kocham go heh
też mam CHI i zapach bardzo mi sie podoba co do efektow to są wielgachne ale ja stosuje jeszcze WAX i Skrzypowite wiec nie wiem... ale zapach bardzo ładny i tak jak mówi adriana7, swietnie nadaje sie dla uzytkowniczek prostownicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum