Eheheh, mocna zawodniczka jesteś Ja sobie chyba teraz grejpfrutowy wezmę, bo nie znoszę smaku gumy balonowej
wg mnie guma balonowa jest slodziutka mialam wlasnie kiedys blyszczyk o takim smaku, nie pamietam juz jakiej firmy ale byl naprawde swietny, tylko szkoda ze mi pekl
outsiderka napisał/a:
Eheheh, mocna zawodniczka jesteś Ja sobie chyba teraz grejpfrutowy wezmę, bo nie znoszę smaku gumy balonowej
wg mnie guma balonowa jest slodziutka mialam wlasnie kiedys blyszczyk o takim smaku, nie pamietam juz jakiej firmy ale byl naprawde swietny, tylko szkoda ze mi pekl
Ja gdzieś jestem uprzedzona do błyszczyków w tubce.... Bardzo polubiłam ostatnio błyszczyk vipery maxi lips, wprawdzie nie zauważyłam efektu "maxi lips", ale pięknie pachnie, dobrze nawilża i ma fajną konsystencję, no i natrafiłam wreszcie na kolorek dla mnie idealny
Iwonka1990
Wysłany: 2007-10-01, 18:31
Takze uwielbiam błyszczyki ,jest to nieodłączny element mojego makijażu .
Teraz mam z inglota taki zwykły ,ale mam zamiar zainwestowac w nieco lepszy .
Poszperałam trochę w internecie ..... iii bardzo fajne opinie ma
błyszczyk Bourjois -Effect 3 D
IsaDora-Shiny Lip Lacquer.
ja mam ten z Miss Sporty (z tą różową zakrętką) i jestem straaasznie zadowolona, mam tez 2 takie z drobinkami Sephory i sobie tak leza spokojnie w kosmtyczce (jeden nawet jeszcze jest w folijce )
moje nowe nabytki błyszczykowe, z których bardzo jestem zadowolona:
Rimmel Vinyl Gloss w odcieniu Snog - na ustach daje lekkie ciemnoróżowe zabarwienie
oraz Rimmel Vinyl Bronze w odcieniu Sunset Queen - niemal transparentny, nadaje tylko bardzo naturalne beżowe zabarwienie, świetny na lato
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum