Wysłany: 2007-04-26, 13:42 Kremy do rąk i kremy do stóp.
Witam:) to może wypisujmy tutaj nazwy kremów godnych polecenia , do rąk i do stóp Ja polecam Lipika Xerand La roche - Posay po jego zastosowaniu poznasz smak zadbanych rąk i łokci
Ziaja ogórkowy. Kosztuje 3 złote a jest bardzo dobry, ale na wiosnę-lato. Zimą sobie nie radzi. A do stóp też polecam kremy ziaji w takich pomarańczowych tubach. Miałam 2 ale nie pamiętam dokładnie które
sardynka napisał/a:
do stóp polecam garnier z syropem z klonu (taki czerwony) najlepszy jaki mialam
u mnie się kompletnie nei sprawdził.
U mnie też się nie sprawdził.
a do rąk to używam kremów z Faberlica i czasem nakładam grubą warstwę Masłem Kakaowym i to tzrymam przez jakiś czas, a później myję ręce i mam gładziutkie i nawilżone
a do rąk to używam kremów z Faberlica i czasem nakładam grubą warstwę Masłem Kakaowym i to tzrymam przez jakiś czas, a później myję ręce i mam gładziutkie i nawilżone
Jakie cuda niewidy Ja tradiszynal wcieram w ręce i stopy to, co się nawinie
Ja zostawiałam krem na rękach tak jak Ty i g.wno mi to dawało Dalej miałam przesuszone ręce. Chyba zainwestuję w coś lepszego, ale narazie kończę krem z A..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum