Ja mam też korektor Isa Dory, ale w płynie, nazywa się Perfect Concelear
Jest bardzo dobry, świetnie kryje, jest lekki. Polecam! Dałam za niego 35 zł a więc nie za dużo, wart swojej ceny
DLa mnie najlepszy jest z Soray'i tylko teraz go nigdzie dostać nie moge, a stary sie juz konczy. Raz kupiłam z Belli i byłam bardzo ne zadowolona-nikomu go nie polecam
wakaba
Dermacol to jest taki tani , ok 10 zł ,bodajże ale bardzo dobry podkład , podobno dość gęsty i bardzo dobrze kryjący , niektórzy używają go nie jako podkładu a korektora jak np. nasza Ada czy Kosmusia:)
Cudny jest Rimmel- Hide the blemish, odcień Soft Honey- jest idealnyna drobne niespodzianki i na moje drobne naczynka koło nosa. Mam tez Revlonik,Colorstay,korektor pod oczy -bardzo fajny.
lazy, a te takie korektory w "długopisach" co się wydobywają z pędzelka? teraz prawie każda firma je ma i ponoć pod oczy są najlepsze. Są też rozświetlacze - ja za bardzo tego nie rozróżniam
Właśnie zamierzam kupić korektor, ale taki który ukryje te większe wypryski. Który jest lepszy IsaDora czy Dermacol ? widziałam też na allegro korektor DERMACORRECT za 29zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum