hmmm Hot Liss L'Oreal'a jest dobry ale nie mozna go duzo dac bo natlusci wlosy.
CHI Silk jest ¶wietny tylko ze jest dostepny na allegro, kosztuje cos okolo 5z³ jest wydajny choæ jest go malo w buteleczce
podobno bardzo dobry jest Babyliss z tym ze na allegro kosztuje 33z³
s³yszalam tez o balsamie do prostowania w³osow Kallos (tez allegro) cena okolo 8z³ ale nie wiem jak z jakoscia tego produktu
cheerli, ci chodzi o taki mleczka, które pomagaj± prostowaæ (np. ulatwiaj± prostowanie, chroni± przed wysok± temperatur±) czy o takie, które same prostuj± w³osy jak siê je suszy suszark±??
Je¶li o te 1 to równie¿ polecam Hot Liss L'Oreal'a
A je¶li o te 2 to mleczko bez sp³ukiwania garnier Nutri g³adki, lub sunsilka efekt ¿elazka (ju¿ dawno tego sunsilka mia³am i niepamiêtam jak sie nazywa³ dok³adnie)
hmmm Hot Liss L'Oreal'a jest dobry ale nie mozna go duzo dac bo natlusci wlosy.
Cytat:
Je¶li o te 1 to równie¿ polecam Hot Liss L'Oreal'a
dla mnie to by³ KOSZMAR! z w³osów zrobi³ mi gumê której nie da³o siê zmyæ zwyk³ym szamponem. nie by³ przeterminowany, nie wziê³am go za du¿o. kole¿anka która go te¿ u¿ywa³a nie mia³a co prawda gumy, ale i tak nie by³o ³atwiej prostowaæ prostownic±.
Wys³any: 2007-04-05, 19:40
Kupilam dzisiaj ten z Joanny, efect net. Wydaje sie calkiem w porzadku ; )
Na to i tak po prostowaniu nakladam biosilk zeby mi sie wlosy blyszczaly i zeby byly miekkie ;D
wiesz, jesli liczysz na to ze osiagniesz efekt prostownicy to na bank sie na tym zawiedziesz. takie kosmetyki raczej wygladzaja i troche ulatwiaj± zadanie prostwonicy
wiesz, jesli liczysz na to ze osiagniesz efekt prostownicy to na bank sie na tym zawiedziesz. takie kosmetyki raczej wygladzaja i troche ulatwiaj± zadanie prostwonicy
Ja ostatnio sobie wysmarowa³am w³osy Garnierem nutri g³adkim (mleczko bez sp³ukiwania) Dok³adnie wysuszy³am suszark± z dyfuzorem i w³oski mia³am ³adnie proste. Mo¿e nie, a¿ tak jak po prostownicy i efekty by³o krótszy (trzyma³ siê tylko 7 godzin)
[quote="marinka"][quote]Eh...no w³a¶nie- bez prostownicysiê nie obejdzie [/quote]
wiêc je¶li ju¿ kupowaæ kremy i mleczka to takie, które chocia¿ trochê pomog± biednym w³osom znie¶æ wysok± temp...[/quote]
ostatnio w Naturze przy zakupie szamponu dla w³osów, przypadkiem widzia³am p³yn do spryskiwania w³osów podczas prostowania.. niestety nie pamiêtam nazwy
Ja go kiedy¶ miaam i wszystko by³o ³adnie,pieknie. Jakis czas temu kupi³am znowu i muszê powiedzieæ,¿e ten fluid nic nie daje. Co prawda we³osów nie krêci i siana z nich nie robi,ale na pewno w prostowaniu nie pomaga i na dodatek t³u¶ci mocno w³osy.
A co dobrego przeciw odstaj±cym kosmykom polecacie? ja nie moge wyjsc z domu ¿eby nie miec zaraz full odstaj±cych w³osków na g³owie pod wp³ywem wiatru czy wilgoci A chce ¿eby by³y takie jak po uczesaniu - g³adkie i proste
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum