Mnie też się podoba ta o której mówi mamm
dla mnie moglaby byc bezbarwna, no ale ten kolorek nie jest az taki mocny jak to bylo w przypadku wisniowej (ktorej juz nie ma) wiec tez raczej mi nie przeszadza...
mamm napisał/a:
Ostatnio upolowałam Nivea Lip Care PASSION FRUIT (edycja limitowana)
Pachnie bosko wręcz obłędnie i nadaje delikatny kolorek (mnie to nie przeszkadza)
Zgadzem się z mamm. Ta pomadke jest wspaniała! Uwielbiam jej zapach. A ten kolorek to wcale nie jest taki kolorowy. Tylko delikatnie podkreśla usta
Mówicie o tej o zapachu marakui? Ciekawe gdzie ją można kupić...
ja ja kupilam jakis czas temu i myslalm ze sie wsciekne,kolor troche za rozowy,za delikatny i jakby wazyla sie na usatach ale z czasem jest coraz lepsza
Jakiś czas temu kupiłam Nivea passion fruits, nawilża tak samo dobrze jak pozostałe, ale barwi usta na orkopny kolor, jakiś wiśniowy
Widziałam zieloną nivea, chyba jakbkowa, miał ktoś?
Gdzie? Kiedy? Za ile? Opowiadaj!
Ja mam zieloną nivee (taką małą końcóweczkę) i uwielbiam ją. Choć ma ponad 3 lata jest Bardzo chętnie bym się zaopatrzyła w nową
Gdzie? Kiedy? Za ile? Opowiadaj!
Ja mam zieloną nivee (taką małą końcóweczkę) i uwielbiam ją. Choć ma ponad 3 lata jest Bardzo chętnie bym się zaopatrzyła w nową
Widziałam ją w sklepie zielarskim, szkoda, że nie kupiłam ale mam jeszcze jedną prawie całą, więc nie chciałam marnować pieniędzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum