"Żel arnikowy
-działa rozjaśniająco . Zmniejsza zaczerwienienia , opuchnięcia, sińce, cienie pod oczami."
Ten mi by się przydał Jest na Esentii, to jeszcze może dorzucę do tego krem do cery naczynkowej z tej samej firmy, bo ostatnio (ratunku) zauważyłam, tzw. "pajączki" na mojej twarzy I nie wiem z czym na dziada.
outsiderka , miałam krem na naczynka z tej firmy i był okropny NIE polecam !! Śmierdział i do tego był strasznie tłusty. A efekty - zerowe. Jak do tej pory nie znalazłam żadnego skutecznego kremu do cery naczynkowej. Spróbuj tego z AA, tego jeszcze nie miałam, więc możesz posłużyć za królika doświadczalnego Chętnie dowiem się , czy jest skuteczny
Cleo80, właśnie ja dopiero muszę zacząć działać w tym kierunku, się dziadostwo wzięło... Będę szukać i posłużę za królika doświadczalnego Lubię AA więc żaden problem
Ee, nie zauważyłam, że te arnikowy ma działanie bardziej odpowiadające moim potrzebom Ide jutro kupić drugi a co tam, żeli pod oczy nigdy za wiele Ale ten z babką i świetlikiem też mi się podoba normalnie efekt-cud, posmaruje sobie minimalną iloscią pod oczami i uczucie zmęczenia oczu odchodzi jak ręką odjął
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Mi się właśnie kończy żel ze świetlikiem i babką. Jestem bardzo zadowolone. Cienie, choć nieznikły stały sę duż mniej widoczne, jak oczy w ciągu dnia mi się zamykają, wystarczy, że posmaruje powieki tym żelem i już jest OK. Na pewno kupie następne opakowanie. POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum