Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
sztuczne rzesy
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2007-01-01, 18:50   

Od jakiegoś czasu mam w planie zakup sztucznych rzęs, ale w kępkach. Choć ostatnio to tak chodze na imprezy, że jest to zakup niezbędny wręcz :D Na razie to musze kupic Volume Shocking a potem rzęsy :)

Candy Killer 

Wysłany: 2007-01-01, 19:45   

ja mam sztuczne rzesy w rzadku jednym i jakos nie sprawialy szczegolnego problemu z przyklejeniem.przeciez je sie nakleja nad swoimi wlasnymi na skorze wiec raczej na oslabienie wlasnych nie wplywaja a i nie uzywa sie ich codziennie tylko jak sie gdzies wychodzi.
sweet nuka no tak...jak Ci Twoje opadaja to nie masz za bardzo co kombinowac bo sztuczne raczej do gory wywiniete sa i by to dziwnie chyba wygladalo choc moze kosmetyczka by cos na to poradzila:)

Sweet_Nuka

Wysłany: 2007-01-01, 19:48   

Candy Killer, albo zalotka.. a mozna nad POMALOWANE naturalne je nakleic?

Candy Killer 

Wysłany: 2007-01-01, 20:08   

niby wszystko mozna...ja tak kiedys zrobilam i bylo widac ktore moje a ktore sztuczne:/

Nonkaa 

Wysłany: 2007-01-02, 00:38   

Candy Killer napisał/a:
przeciez je sie nakleja nad swoimi wlasnymi na skorze wiec raczej na oslabienie wlasnych nie wplywaja
ja ogladałam program w angielskiej telewizji o gwiazdach które do każdej sesji maja przyklejane sztuczne rzęsy i to doprowadza do tego ze po niedługim czasie muszą uzywać wyłącznie sztucznych bo ich naturalne wypadają ;]

Lovely86 

Wysłany: 2007-01-02, 12:44   

Nonkaa, Dokładnie!
Np. Carmen Electra tak ma, że musi nosić sztuczne rzęsy bo jej własne już wypadły od tych sztucznych.

Kinna 

Wysłany: 2007-01-02, 19:25   

o fuj :P to juz wole swoje :D

Sweet_Nuka

Wysłany: 2007-01-04, 11:31   

moja mama chce na bal charytatywny kupic sobei takei rzesy, wiec zdam wam relacje, jak to wygladalo i czy ma jeszcze rzesy :P to bedzie kolo 21 stycznia

ETNA 

Wysłany: 2007-01-04, 13:07   

No to czekam na relację, bo mnie strasznie korcą te sztuczne rzęsy. Fajnie byłoby sobie dorobić takie rzęsiska na jakąś większą imprezę, ale pewnie cały czas bałabym się, że zaczną się odklejać.
Kiedyś na TVN Style był mprogram o rzęsach- henna, trwała i właśnie doklejanie sztucznych. Kosmetyczka doklejała je kępkami, babka po tym zabiegu miała naprawdę śliczne rzęsy, wyglądały dość naturalnie i miały się trzymać ponad tydzień. Tylko takie przyklejanie na dłużej jest na pewno bardziej szkodliwe dla naturalnych rzęs niż takie jednodniowe :?

iwiopole 

Wysłany: 2007-01-04, 13:11   

a znacie moze jakis domowy sposob na klej do przykljenia rzes?

Sweet_Nuka

Wysłany: 2007-01-04, 13:22   

ETNA, jak toponad tydzien? to ona nie zmywa z nich tuszu czy co? Przeciez podczas demakijazu same sie powinny odkleic pod wplywem tarcia.
iwiopole, dawaj na kropelke ! To bedziesz je miala miesiac :D A tak serio, to nie experymentowalabym domowymi sposobami jesli chodzi o oczy

ETNA 

Wysłany: 2007-01-04, 13:35   

Sweet_Nuka napisał/a:
ETNA, jak toponad tydzien?

Jak sama przyklejasz w domu to później przy demakijażu pewnie się odkleją. Nie wiem na co przyklejała te rzęsy kosmetyczka, ale było powiedziane, że te kępki spokojnie wytrzymają tydzień przy normalnej "eksploatacji"(malowanie, demakijaż). Kosmetyczka polecała taki zabieg nawet na wakacje- masz piękne rzęsy i nie musisz tracić czasu na ich malowanie, podwijanie, itp.

iwiopole 

Wysłany: 2007-01-04, 13:44   

ETNA a wiesz ile kosztowal ten zabieg?

ETNA 

Wysłany: 2007-01-04, 13:51   

iwiopole napisał/a:
ETNA a wiesz ile kosztowal ten zabieg?

Nie pamiętam, nie wiem czy tam wogóle była mowa o cenach prezentowanych zabiegów. Wydaje mi się, że to chyba nie jest jakieś strasznie drogie, bo przecież same kępki rzęs nie są chyba strasznie drogie, a przy takim naklejaniu to kosmetyczka też się nie napracuje niewiadomo jak. W tym programie to ona naklejała te kępki pare minut, ale nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości.

Magda87 

Wysłany: 2007-01-04, 14:17   

rzeczywiscie takie zabiegi wykonuja kosmetyczki:
http://www.kobietaintymna...c%20nature.html

Odpowiedz do tematu