Mój chłopak powiedział, że one mi się w końcu zepsują bo ich nie zużyję.. wcześniej o tym nie pomyślałam, że rzeczywiście przeterminują się i lipa.. no ale cóż.. to nałóg
Ja sobie zawsze zdaje sprawę z tego, że nie zużyję wszystkich i część trafi do kosza...
Dlatego jak już jakiegoś błyszczyka nie używam a jest jeszcze dobry, to daję go psiapsiółce Ona nie jest taką maniaczką
ja mam kilka błyszczkow głownie rozowych i przezroczystych ale ostatno sobie zakupolam taki przezroczysty wpadajacy lekko w niewieski z brokatem. w buteleczce fajnie niebieski kolor wyglada ale jak sie nałozy na usta to jest bezbarwny. mam wiele błyszczykow z A. zawsze jak jest nowy katalogo to zamawiam sobie ze 2 blyszczyki. pomade nie lubie wiec nie uzywam. moja kolezanka sie raz ze mnie smiala bo w kaszdej kieszeni kurtki mialam blyszczyki.... hehhehe mam hopla na tym punkcie.. a na noc sobie usta smaruje kremiem bambino.. takim dla malych dzieci
tak? Kurde, bo mi się bardzo podoba ale ogolnie to jeszcze nie wąchałam bo dopiero jak juz cos zaplanuje kupic to ide oblukac i niuchac. Bardzo mi sie podoba Mam same błyszczyki i pomadki ktore praktycznie nie dają żadnego koloru ten to coś.... Może nie wszystkie śmierdzą
Słyszałam że są niesamowicie piękne te kolorki można znalezc wśród nich piękny beżowy błyszczyk który marzy mi się po nocach.. Podoba mi sie ten kolor który ma na ustach modelka..
eh...ja ostatnio oszalałam na punkcie balsamo-błyszczyku Sephora Girls w małym pudełku...slicznie pachnie,smakuje,wygląda (na ustach i w pudełku)_no i wydajny.cena 20 zł,ale nie narzekam wyjątkowo,bo dostałam na Mikołajki a ShinyLicious wg mnie śmierdzi i ma dziwną konstytencję...
Ja od jakiegos czasu kupuje błyszczyki firmy Sensique. Są tanie (jakies 6-7 zł) i dobre. Mają nawet ciekawe kolory i dosyc dlugo trzymają się na ustach
ja ostatnio z ciekawosci kupilam blyszczyk z maybelline -shiny licious-caramel mmm pycha:) dluzej sie trzyma na ustach niz inne bo jest bardziej gesty:) slicznie pachnie i smakuje:)
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-23, 13:04
Candy Killer ja w ogole strasznie lubie firme Maybelline ;-) Jak narazie to moja ulubiona Błyszczyki z tej firmy i pomadki też są boskie Szczegolnie Water Shine
Candy Killer ja w ogole strasznie lubie firme Maybelline ;-) Jak narazie to moja ulubiona Błyszczyki z tej firmy i pomadki też są boskie Szczegolnie Water Shine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum